Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobhatnám fel a szexet? Pasik véleményét várom elsősorban
Figyelt kérdés
Párommal nagyon jó a szex,és azt akarom,hogy mindennél jobb legyen neki és nekem is:-)
Milyen pózokat szerettek?Tanácsok,pl Ti most mire vágytok
2011. máj. 1. 14:42
1/9 anonim válasza:
1. Miközben alszol hatoljon be:P
2. Játszátok el h megerőszakol
3. Meztelenül kergetőzzetek és ha megvan a másik ...-oztok és aztán megint kergetitek egymást:P
2/9 A kérdező kommentje:
Te hány éves vagy???????
2011. máj. 1. 14:53
3/9 anonim válasza:
Hmmm...a 69-nél nem létezik jobb póz:P
4/9 anonim válasza:
Próbáljátok ki a szembekötősdit, lehet kicsit unalmasnak hangzik de csak próbáld ki. Ha bekötöd a szemét egyből a többi érzékére fog hagyatkozni, ergo nagyobb átélés.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet a szembekötés :-) Így én írányíthatok teljesen és izgatóbb lesz neki mert nem tudhatja mikor mit fogok csinálni :-)
2011. máj. 1. 15:13
9/9 anonim válasza:
Legyél Te az ébresztőóra! Játsz a párod farkával amikor még alszik! Nincs szuperebb ébredés annál, mint amikor a barátnő kiszolgálja magát. Egypárszor már ébredtem arra, hogy a barátnőm ráült. Vagy próbáld ki orál közben a prosztatamasszázst. Tuti siker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!