Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátoddal? (lent)
Figyelt kérdés
Fiúknak szól a kérdésem.Volt már hogy az egyik legjobb barátoddal együtt vertétek vagy kivertétek egymásnak esetleg leszoptátok egymást?Milyen volt?Fújjogó kommentet nemkérek meg sem buz*zósat..2011. ápr. 30. 22:30
1/8 anonim válasza:
Nincs legjobb barátom, de ha lenne, akkor se csinálnék ilyet soha, pfhejj :D
3/8 anonim válasza:
Mivel a fújogást nem kérted, ezért csak röviden: nem.
4/8 anonim válasza:
Azt még esetleg megérteném, ha az a legjobb barátom egy legjobb barátnőm lenne, teszem fel nem járnék vele, csak néha-néha segítenénk egymáson :) (F)
5/8 anonim válasza:
Pontosítva én pasi ő meg csaj, mielőtt valaki félreértené az előbbit, mert nem tudom itt ki hogy gondolkodik már. XD
6/8 anonim válasza:
Nem , nem nem nem NEM NEM NEM és NEEEM
hányszor kérdezik ezt még meg ?
Nem, nem normális egymásnak kiverni, meg egymást lecumizni, sőt együtt verni sem, és nem, soha még eszembe sem jutott, és igen, b?zi vagy
viszlát
7/8 anonim válasza:
Olyan volt hogy kivertük egymás előtt,de nem nyúltunk egymáshoz. Olyan is volt hogy egymásnak kivertük, ennél több nem volt. Jó volt. Amikor egymásnak kivertük akkor volt valamikor egy kis bűntudatot éreztem utána.
8/8 anonim válasza:
"Amikor egymásnak kivertük akkor volt valamikor egy kis bűntudatot éreztem utána."
Mármint ekkor volt olyan amikor egy kis bűntudatot éreztem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!