Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki lehet bírni ennyi ideig?
Szerintetek lehet élni farok verés nélkül? A vallás szerint nem lehet maszturbálni, sőt ugye csak házasságban... De ki lehet bírni? Fiúk véleményére vok elsősorban kíváncsi
F/18
Nekem több, mint 50 napja megy, szintén 18.
További sok sikert!
De amúgy miért akarod megállni?
Jó és még csak nem is káros, akkormeg?
Vagy te ilyen buzgó keresztény vagy?
hát ha már benne vagy a maszturbálásba akkor szerintem nem valami egészséges kihagyni, lehet hogy a hiánya miatt sokkal agresszívabb leszel vagy rámenősebb.
nem vagyok vallásos, de nem ítélem el a vallásosságot, viszont elfojtani egy olyan dolgot ami természetes és szinte minden élőlény életében jelen van szerintem nem normális...
Szerintem ehhez olyan napi tevékenységednek is kell lennie,hogy meg tudd állni. Szerintem maga a vallás nem képes megállítani..Ez emberi ösztön. Kiölni elég nehéz..elnyomni már könnyebb.
Nekem van,hogy alvás se megy nélküle..pedig én inkább felébredek tőle....sőt..engem az utó merevedés idegesít...bár ha lenne nőm,azt nem idegesítené :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!