Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most akkor egy szemétláda vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor egy szemétláda vagyok?

Figyelt kérdés
Nem akarok járni senkivel, nem akarom kiírogatni közösségi oldalakra, hogy "kapcsolatban" meg ez a csomó baromság. Nem tudok (és legbelül talán nem is akarok?) közelebb kerülni senkihez, csupán szeretkezni akarok. Nem vagyok ágról szakadt jött ment, tanult vagyok, érdekel a pszichológia és foglalkozom is vele, ezért tudok az érzelmekről, tisztában vagyok vele, hogy mi lehet megterhelő valakinek és mi nem. Ezzel szemben azzal is tisztában vagyok, hogy egy kapcsolat/járás mennyi hazugságon alapul és ez nem hiányzik. Nem hiányzik az, hogy akkor is találkoznom keljen valakivel amikor nincs kedvem. Ha látok egy gyönyörű lányt, viszont zavar hogy nem fekhetek le vele, hiszen idegen és ahhoz meg kellene ismernem, amit viszont nem akarok mert abból vagy semmi, vagy pedig kapcsolat lenne..
2011. ápr. 30. 15:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Egy kicsit
2011. ápr. 30. 15:14
 2/23 anonim ***** válasza:
Inkább csak nem életszerű, mert az egyéjszakáshoz is valamennyire ismerned kell a másikat..
2011. ápr. 30. 15:16
 3/23 anonim ***** válasza:
Ez csak addig tart, míg szerelmes nem leszel. Ez, most nem a természetes "állapot". Az ember társas lény. Nem csak az ösztöneit kell, hogy kielégítse.
2011. ápr. 30. 15:17
 4/23 anonim ***** válasza:

Egyelőre még téged a testi vágyaid kiélése jobban érdekel, mint a lelked kielégítése. Majd ha szerelmes leszel, tényleg meg fog változni minden, addig is hajrá.

És nem, nem vagy szemétláda.

2011. ápr. 30. 15:29
 5/23 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a pszichológia, akkor miért nem analizálod magad? Ennél több kell, ha ezt mástól várod.. :D
2011. ápr. 30. 15:30
 6/23 A kérdező kommentje:
Voltam már "szerelmes", de igazából csak plátói volt és mivel ez az egész ugyan azt a hatást érte el, mint a szerelem, akkor azt kell feltételezzem, hogy az egy baromság, hiszen csak kivetítés az egész.
2011. ápr. 30. 16:06
 7/23 anonim ***** válasza:

"Ezzel szemben azzal is tisztában vagyok, hogy egy kapcsolat/járás mennyi hazugságon alapul és ez nem hiányzik."

Itt a hiba. Ne a gyikről tanulj, normális embereknél szóba sem kerül semmiféle hazugság.

2011. ápr. 30. 20:11
 8/23 A kérdező kommentje:

20:11

Hatalmas butaságot mondtál. Maximum törekednek arra, hogy szóba se kerüljön, ami újabb feszültséget szül. Egyébként meg mindenki hazudik, akár akaratlagosan, akár akaratlanul..

2011. ápr. 30. 20:22
 9/23 anonim ***** válasza:
Bocs, akkor szuperember vagyok, hogy sikerült olyat összehozni, ami nemhogy nem hazugságon alapul, de módszeresen kiirtjuk még a csíráit is? A környezetemben hasonlóan csinálják.
2011. ápr. 30. 20:34
 10/23 A kérdező kommentje:

20:34

Egy ideig működhet.

2011. ápr. 30. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!