Szerintetek egy utolsó szemétláda vagyok?
Beszéld le róla. Ha nem sikerül, és történik valami és kiderül, akkor abból te csak sz*rul jöhetsz ki:
1. Hallgatsz --> barátnő pipa lesz rád
2. beköpöd --> haver pipa lesz rád.
Hát én sem szólnék egy szót se,vedd úgy,hogy nem történik semmi,de kerüld el a témát,ha netán még egyszer szóba hozza a haverod...
A barátság amúgy nem erről szól,tehát a nőügyek két férfi közt,egy teljesen más tészta.
Nekem volt már olyan, hogy a barátnőm pasija elmondta nekem,hogy megcsalta a barátnőm és beszéljek vele,hogy ne szakítson,hát köpni nyelni nem tudtam,természetesen megmondtam,hogy ez az ő dolguk,én nem akarok erről tudni...
24n
"De ismerjük a mondást, nem vakságot, hanem hűséget fogadtunk, tehát a nőimádatával nincs különösebb probléma."
Ááááh, nincs ezzel semmi probléma. Látszik. :D
Talán ne biztasd. Ha tényleg annyira "mocskosul" éreznéd magad emiatt, akkor nem is tennéd.
Nem arról van szó, hogy kényszerből maradjon a barátnője mellett, de ha már nem jelent neki annyit, hogy ne alakuljon ki közelebbi kapcsolata egy másik hölggyel, akkor a legjobb lenne, ha rövid úton véget vetne ennek a kapcsolatnak a barátnőjével, mert ezzel megalázza. A kettős játék, a másik becsapása, hamis reményekbe ringatása soha nem tisztességes és azért valljuk be, elég gyáva viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!