Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy utolsó szemétl...

Szerintetek egy utolsó szemétláda vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy haverom, sőt, mondhatjuk a legjobb barátomnak is. Már régóta van egy csodaszép kapcsolata, viszont mindig is szerette a nőket. De ismerjük a mondást, nem vakságot, hanem hűséget fogadtunk, tehát a nőimádatával nincs különösebb probléma. Körülbelül 2 hónapja egész közel került egy másik lányhoz. Amíg dumáltak, nem is volt semmi baj, de az utóbbi időben felmerült közöttük, hogy esetleg történhetne más is, a puszta beszélgetéseken kívül. Történetesen ismerem a barátnőjét, jóba is vagyok vele, és eléggé sajnálom szegényt. A legjobb barátomat nem fogom természetesen elárulni. Nos, mint "legjobb barát" elvileg ilyenkor az lenne a dolgom, hogy rövid úton lebeszélem erről az egészről, nem ér meg annyit az a másik lány. Ehelyett én biztatom, egy szóval sem mondom neki, hogy ne csinálja, ez az ő saját döntése, de mégis olyan mocskosul érzem magam a barátnője miatt. Szegény reménytelenül szereti, az egészről fogalma sincs, azt hiszi minden rendben van, és rossz ezt így végignéznem. Nekem is van barátnőm, már nagyon régóta, és belegondolni is rossz, hogy ha az én hátam mögött zajlana ilyen. Sosem voltam egy jó ember, bunkó vagyok, cinikus vagyok, lenéző vagyok, és még sorolhatnám, de mindezek ellenére nekem fáj legjobban ez a dolog. Mit tegyek szerintetek? 21F
2011. szept. 12. 18:42
 1/10 anonim válasza:
100%
Nem te vagy, hanem a barátod...
2011. szept. 12. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Talán ne biztasd a barátodat, hanem mondd el neki, mekkora egy barom. ERRE valók a barátok: visszafognak, ha hülyeséget készülünk elkövetni.
2011. szept. 12. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld le róla. Ha nem sikerül, és történik valami és kiderül, akkor abból te csak sz*rul jöhetsz ki:

1. Hallgatsz --> barátnő pipa lesz rád

2. beköpöd --> haver pipa lesz rád.

4/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb barátodnak nem kell, hogy a cinkosa légy, legfeljebb egy utolsó figyelmeztetést érdemelne, hogy abbahagyja vagy kinyitod a szád.
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez neked igazából semmi közöd. De elhiszem hogy szar érzés. A haverod meg egy mocskos patkány, egy 3. akkor fér be két ember közé ha nem működik rendesen a dolog, akkor meg legyen annyi vér a pucájában hogy oda áll a barátnője elé és tisztességesen szakít vele!
2011. szept. 12. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindig a hirvivőt ölik meg,én próbáltam felnyitni egy ostoba barátnőm szemét,amikor szarrá csalták,és a párja már haza is vitte a nőket a közös lakássukra őt meg elzavarta órákra, még akkor is istenként kezelte,mert legálabb van mellette valaki.Az a baj hogy sok ember,legtöbbször nők olyan magányosak, olyan szeretetéhesek,kapcsolatfüggők, hogy még ez is jó nekik ha megalázzák őket,minthogy egyedül legyenek és jobbat találjanak.
2011. szept. 12. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francnak biztatod? Remélem egyszer a barátnődet is valaki biztatni fogja, hogy csaljon meg...
2011. szept. 12. 18:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sem szólnék egy szót se,vedd úgy,hogy nem történik semmi,de kerüld el a témát,ha netán még egyszer szóba hozza a haverod...

A barátság amúgy nem erről szól,tehát a nőügyek két férfi közt,egy teljesen más tészta.

Nekem volt már olyan, hogy a barátnőm pasija elmondta nekem,hogy megcsalta a barátnőm és beszéljek vele,hogy ne szakítson,hát köpni nyelni nem tudtam,természetesen megmondtam,hogy ez az ő dolguk,én nem akarok erről tudni...

24n

2011. szept. 12. 18:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyi elég lenne, h nem bízatod, esetleg megpróbálod felnyitni a szemét, hogy megéri e ez neki.
2011. szept. 12. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"De ismerjük a mondást, nem vakságot, hanem hűséget fogadtunk, tehát a nőimádatával nincs különösebb probléma."

Ááááh, nincs ezzel semmi probléma. Látszik. :D

Talán ne biztasd. Ha tényleg annyira "mocskosul" éreznéd magad emiatt, akkor nem is tennéd.

Nem arról van szó, hogy kényszerből maradjon a barátnője mellett, de ha már nem jelent neki annyit, hogy ne alakuljon ki közelebbi kapcsolata egy másik hölggyel, akkor a legjobb lenne, ha rövid úton véget vetne ennek a kapcsolatnak a barátnőjével, mert ezzel megalázza. A kettős játék, a másik becsapása, hamis reményekbe ringatása soha nem tisztességes és azért valljuk be, elég gyáva viselkedés.

2011. szept. 12. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!