Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lány vagyok, biszex, van egy barátnőm,15 éves és szeretjük egymást. Kívűlrl nézve ez gáz?
Szerintem nem gáz, bár ne számíts nagyon hosszú távra, egy 15 évesnek a suli teszi ki az életét, akármilyen érett is, nem ugyanaz a világotok (ezt én 17 évesen mondom)
De végül is nem egy életre szól a kapcsolat.. És felvállalod te is őt, és ő is téged a családja/ismerősei előtt?
Jaj haggyuk már ezt a korához képest érett dolgot. Hülye aki ezt vallja. 18 éves korig, illetve mív suliba jár gyerek. Érett az aki már eldöntöntette hogy mit fog kezdeni az életével, dolgozik, képes eltartani magát. Egy 15 éves nem áll ilyen szinten. Így a kapcsolatotok is egy kép foszlány ami idővel eltünik amint felnő. Ezenkívül 2 fajta ember van. Van aki elfogadja ezeket a dolgokat és van aki álomvilágba él és hisz a maga kis felfogásának és minden másra süket. Neked kell eldöntened hova tartozol és aszerint alakítanod az életedet, kapcsolataidat.
20/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!