Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22 éves lány vagyok, biszex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves lány vagyok, biszex, van egy barátnőm,15 éves és szeretjük egymást. Kívűlrl nézve ez gáz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 15:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, bár ne számíts nagyon hosszú távra, egy 15 évesnek a suli teszi ki az életét, akármilyen érett is, nem ugyanaz a világotok (ezt én 17 évesen mondom)

De végül is nem egy életre szól a kapcsolat.. És felvállalod te is őt, és ő is téged a családja/ismerősei előtt?

2011. aug. 2. 09:09
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
elég vicces hogy 15 évesen csalódott a férfiakban,még egy kislány a tojáshéj a seggén,még a nemi identitása sem fejlődött ki,az hogy már nem is szűz,abból látszik milyen,éretlen,és eszetlen,sztem nagyon gáz, ha már barátnő kell ne kislányt keress magadnak hanem nőt
2011. aug. 2. 10:04
 23/28 anonim ***** válasza:
nem gáz 21L
2012. máj. 4. 22:58
 24/28 anonim ***** válasza:
Gáz, megrontasz egy gyereket.
2012. máj. 4. 23:01
 25/28 A kérdező kommentje:
Miért rontanám meg?
2012. máj. 4. 23:02
 26/28 anonim válasza:
16 éves lány vagyok és a barátnőm 23 éves nő:) nagyon jól megvagyunk és nem ront meg..semmi ilyesmi.Attól hogy idősebb ugyan úgy imádom. Egyáltalán nem gáz,sok boldogságot nektek! 16/L
2012. máj. 4. 23:17
 27/28 anonim ***** válasza:

Jaj haggyuk már ezt a korához képest érett dolgot. Hülye aki ezt vallja. 18 éves korig, illetve mív suliba jár gyerek. Érett az aki már eldöntöntette hogy mit fog kezdeni az életével, dolgozik, képes eltartani magát. Egy 15 éves nem áll ilyen szinten. Így a kapcsolatotok is egy kép foszlány ami idővel eltünik amint felnő. Ezenkívül 2 fajta ember van. Van aki elfogadja ezeket a dolgokat és van aki álomvilágba él és hisz a maga kis felfogásának és minden másra süket. Neked kell eldöntened hova tartozol és aszerint alakítanod az életedet, kapcsolataidat.

20/f

2012. máj. 5. 02:09
 28/28 anonim ***** válasza:
igazából még egy 15éves csaj pár éve fedezhette fel a szexualitást.igazából most inkább a szexre tesi a hangsújt mint az érzelmi dolgokra.sok értékes választ adtatok.persze változni fog ez a dolog.még akár a tini srác ilyenkor nem a járrásal foglakozik ,hanem állandóan dugna.persze ez a lány lehet hogy később találkozik egy pasival aki kielégíti és megváltozik a nézete.gondolom eddig csak szexuális eszköz volt olyan srácok kezében akik nem tudják hogy a nő olyan mint egy hangszer.ha szarul játszanak rajta rosszúl szól.szóvl korai még állítani hogy csalódott a pasikban!
2013. febr. 17. 18:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!