Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 22 éves lány vagyok, biszex,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves lány vagyok, biszex, van egy barátnőm,15 éves és szeretjük egymást. Kívűlrl nézve ez gáz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 15:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
49%
Igen gáz. ÉS a többi válaszoló is beláthatná, hogy nem csak akkor kell szidni őket ha fiú-fiú-ról van szó. Ez is ugyanolyan.
2011. ápr. 30. 15:57
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz, nem értem miért kell őket oltani.. -.-

Amúgy mióta tart a kapcsolatotok?

2011. ápr. 30. 16:04
 13/28 A kérdező kommentje:
2 hónapja
2011. ápr. 30. 16:04
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem gáz
2011. ápr. 30. 16:39
 15/28 anonim válasza:
100%
Szerintem (a korából adodóan) mindenképpen légy óvatos vele. 1 az, hogy lehet h érett, de : nem élt még eleget, nem lehet elegendő tapasztalata az élethez 15 évesen és valószínű sok mindenben változni is fog még. Épp ezért nehogy te gyere ki az egészből nagyon szarul, mert mondjuk te totál belezúgsz és ő később lelép, mert rájön h neki ez nem kell mégsem. És akkor az eléggé fájhat majd neked... Úgyhogy én tudatosan érzelmileg kicsit visszafognám magam (már amennyire azt lehet...)
2011. máj. 6. 08:22
 16/28 anonim ***** válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor miért lenne gáz ? Nekem 26 évesen volt kapcsolatom egy 15 éves lánnyal bár én fiu vagyok. Igen, jártunk is, szex is volt, 4 évig tartott és így vissza emlékezve nagyon jól kijöttünk egymással.
2011. máj. 7. 10:48
 17/28 anonim válasza:
0%
Szerintem is nagyon gáz.És ugassatok le,nem érdekel.15 évesen nem vagytok felnőttek,gyerekek vagytok.Éretlenek..semmi tapasztalattal.Sztem beszélgess el anyuval,vagy apuval hogy szte normális e az ilyen.15 évesen tanuljatok,bulizzatok.Ez az érzés ami benned van az maximum egy nagyon komoly baráti érzelem.
2011. aug. 1. 22:59
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz.

Jó nektek.

Ez butaság, a nők amúgy is nyitottak, te is biszex vagy, könnyen lehet, hogy ő is az, nem fogod "átformálni", ezt nem is lehet, bárkit átnveleni csak éveken át tartó kondícionálással lehetne...

A szex még azért kérdéses, hogy neki mennyi gyengédség fér bele, nem vagytok inkább csak nagyon közeli barátnők.

2011. aug. 1. 23:08
 19/28 anonim ***** válasza:
49%
eszembe nem jutna, hogy 15 évessel kapcsolatba kezdjek, pedig csak 19 vagyok. annyira más a gondolkodása egy ilyen idősnek. ez valahol úgy is kiütközne normális esetben. csak az a kérdés, hogy ő a túl intelligens, vagy te vagy a túl... hát, hogy is fogalmazzak, buta. mondjuk eleve az kemény, hogy beleviszed őt egy ilyenbe 22 évesen. szóval válaszolva a kérdésedre, szerintem kívülről nézve ez ultragáz.
2011. aug. 1. 23:59
 20/28 anonim válasza:
57%
15 még tényleg fiatal, de gondolom érettebben látja már a világot mint a vele egykorúak:) (abból ítélve amit a fiukról mondott) És szerintem 15-16 éves kor felé azért már az ember kezd rájönni mit is szeretne:) szerintem nem gáz.
2011. aug. 2. 02:24
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!