Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lány vagyok, biszex, van egy barátnőm,15 éves és szeretjük egymást. Kívűlrl nézve ez gáz?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 15:09
1/28 anonim válasza:
Azért a 15 éves kislánynál még nem alakult ki a nemi identitás. Nagyon vigyázz vele, mert rosszul sülhet el. Inkább érettebbet válassz.
2/28 anonim válasza:
Szerintem nem gáz :) Amúgy szoktatok szexelni is?
3/28 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta, hogy a fiúkban nagyon csalódott és azért szereti a lányokat, mert gyengédek és megértőek...
2011. ápr. 30. 15:16
4/28 A kérdező kommentje:
Nem, azzal mindenképpen várok...
2011. ápr. 30. 15:16
5/28 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval..
Engem nem zavarnak, sem a melegek sem a bisexek, habár jómagam heteró nő vagyok, de nyílt a látásmódom. De az igaz, hogy 15 éves korukban a lányokat inkább a kíváncsiság vezérli és lehet, hogy te formálod át ilyen beállítottságúvá. Keress egy olyan párt akinek teljesen kialakult véleménye van.
6/28 anonim válasza:
Lehet hogy a barátnőd csak 15 éves,de ha ezt ő választotta valószinű tudja miért!Ha nem lenne neki jo lánnyal akkor előbb-utóbb kiszállna a kapcsolatból!Ha nem akarná nem tudná senki sem befolyásolni illetve irányitani!
7/28 A kérdező kommentje:
Ez így van...
én nem láncolom magamhoz... Ha menni akar, én nem gátlom meg benne...
2011. ápr. 30. 15:32
8/28 anonim válasza:
szerintem ez fake...
Vagy ha nem akkor gyorsan válts partnert, mert 15 évesen még valóban nem tudja mit akar... Hacsaknem nagyon érett.
9/28 anonim válasza:
szerintem attol hogy 15 éves még tudhatja hogy neki mi a jo
10/28 A kérdező kommentje:
A lány már nem szűz és a korához képest elég érett
2011. ápr. 30. 15:47
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!