Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik mikor értik már meg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mikor értik már meg, hogy nem lényeg, ha valaki csúnya? Egy "csúnya" srácba is bele lehet szeretni, nem ezen múlik.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 11:10
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Hát én egyedül a gyikon találkoztam olyan lányokkal, akiknek nem a külső számít. Volt, akivel találkoztam is, aztán persze kiderült, h neki is az számít.

"mi van ha barátjuk van, ha nem akarnak kapcsolatot... " Ha barátjuk van, jobban kell kinézni a barátjuknál. Egyébként ez gyakran csak kamu duma, és azt jelenti h "ronda vagy, kopj le". Ha külsőre bejössz nekik, akkor pedig akarnak kapcsolatot.

2011. máj. 1. 11:14
 42/46 anonim ***** válasza:

Miért lenne kamu? Miért ne lehetne igazából barátjuk??

Szerinted nem létezik,olyan hogy valaki nem akar kapcsolatot?? Hidd el van ilyen, rendben van,hogy az ember társas lény,de azért néha jó egy kicsit egyedül lenni...

2011. máj. 1. 20:52
 43/46 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, h nem lehet igazából barátjuk, csak h gyakran nincs igazából, csak lekoptató dumaként vetik be. A "nem akarok kapcsolatot" pedig általában azt jelenti, h "veled nem akarok kapcsolatot". Ha egy jó pasi próbálkozik, akkor általában nem mondjátok ezt neki.
2011. máj. 1. 20:56
 44/46 anonim ***** válasza:

De ennek utánajársz gondolom mindig...mert máshogy honnan tudnád?

Biztos vannak olyan lányok akik egy jó pasi láttán egyszerre megváltoztatják a véleményüket...de hidd el van,olyan hogy jó egyedül lenni, függetlenül attól hogy egy jó pasi keresi a társaságod vagy sem. Nem tudom,hogy ez miért olyan hihetetlen.

Pont ez a gond,hogy az ilyen kézzel fogható okokat sem hiszik el sokan, mindig magukban keresik a hibát(én csúnya vagyok stb) aztán utána meg önbizalom nélkül semmire sem jutnak...

2011. máj. 2. 13:05
 45/46 anonim ***** válasza:
Azért ha minden lány jön vmi kamu dumával, az már gyanús. Főleg ha kiderül máshonnan, h az volt a baja velem, h ronda vagyok (mert ki is derült már nem egyszer).
2011. máj. 2. 20:48
 46/46 anonim ***** válasza:

a nem akarok kapcsoltot tényleg kamu duma. legalább 40-en jelentették már be nekem, hogy nem akarnak kapcsolatot, s ebből 35-nek egy héten belül lett kapcsolata. csak nem velem. most akkor miért kéne azt hinnem, hogy nem azt jelentette, hogy "veled nem akarok kapcsolatot"?

amúgy arra, hogy van-e valakinek partnere, tilos rákérdezni. Sokkal körmönfontoltabbnak kell lenni. megkérdezed mit szoktál csinálni szabadidődben stb-stb, s ha semmi válasz nem tartalmazza a partnerét, akkor valószínüleg nincs neki.

2011. máj. 11. 15:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!