Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik mikor értik már meg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mikor értik már meg, hogy nem lényeg, ha valaki csúnya? Egy "csúnya" srácba is bele lehet szeretni, nem ezen múlik.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 11:10
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
És a csajok mikor jönnek már rá, h csak a külső számít nekik? :P Érdekes módon én egyetlen csúnya srácot se láttam még bnővel.
2011. ápr. 30. 11:12
 2/46 anonim ***** válasza:
Én tisztában vagyok vele,az hogy mennyire tudsz csajozni az a kinézeteden és a dumádon múlik, de inkább a dumádon, más magyarázat nincs arra hogy full gyökér emberek hogy tudnak jó nőket összeszedni.
2011. ápr. 30. 11:14
 3/46 anonim ***** válasza:
Már bocs de ez egy baromság. Akár beismeritek magatoknak, akár nem, igenis a külsőt nézitek. Ismered a mondást, a külső megfog, a belső megtart. Ha a külső nem fog meg, ami egy csúnya srácnál elég valószínű, onnantól azt csinál amit akar.
2011. ápr. 30. 11:15
 4/46 anonim ***** válasza:
Ezt azok a "csúnyák" mondják, akiknek még nem jött össze párkapcsolat. Változik a véleményük az első után.
2011. ápr. 30. 11:18
 5/46 anonim ***** válasza:
Talán ott a bibi, hogy a csúnya srácok, külsejük tudatában nagyon önbizalom hiányosak lesznek.
2011. ápr. 30. 11:19
 6/46 anonim ***** válasza:

Most őszintén te ha látsz egy az átlagosnál csúnyább pasit az utcán meg mellette egy kész Adoniszt te melyikhez mennél oda?

Á szóval mégsem lényegtelen a csúnyaság?!

2011. ápr. 30. 11:19
 7/46 anonim ***** válasza:

Én nem közvetlenül a külsőm miatt lettem önbizalomhiányos, hanem a rengeteg visszautasítás hatására, amit a külsőm miatt kaptam. Régen elhittem, h elég ha a férfi egy fokkal szebb az ördögnél, mellesleg azzal se voltam tisztában, h én egy fokkal rondább vagyok az ördögnél. Mára rájöttem, h egyszerűen nincs olyan lány, aki ne a külsőt nézné.

Amúgy összejött nekem már 2 párkapcsolat is, de mindkettő elég hamar véget ért, mivel a lányok rájöttek, h nem tudnak belém szeretni úgy, ha külsőre nem vonzódnak hozzám.

2011. ápr. 30. 11:22
 8/46 anonim ***** válasza:
Ez tényleg baromság, hogy csak a külsőt nézzük. Nem egy olyan előző párkapcsolatom volt, ahol eleinte egyáltalán nem láttam a férfit a srácban, csak barátként tekintettem rá, aztán amikor egyre jobban megismertem, megfogott és akkor már kívülről is szépnek láttam. De a legfontosabb tényleg a jó szöveg, egy frappáns duma vagy humor az mindent tud vinni (nálam), attól függetlenül hogy mennyire csúnya vagy szép az illető.
2011. ápr. 30. 11:23
 9/46 anonim ***** válasza:
Ugyan már. Aki ebben az országban nyitott szemmel jár, az láthatja, hogy nem mondasz igazat. Ciki lenne beismerni, hogy a megjelenése miatt jársz valakivel, és a jó tulajdonságait a külsejéhez rendeled hozzá. Azonos emberi tulajdonságokkal rendelkező pasik közül aki szarabbul néz ki, abból lesz a "csak barát" Kár tagadni, a nők a szemüknek élnek. Kompromisszumkészség = 0
2011. ápr. 30. 11:25
 10/46 anonim ***** válasza:
Engem mások humorosnak tartanak, mégse volt soha egy lány se, akinek bejöttem volna. Még akik adtak esélyt, azok se tudtak belém szeretni a külsőm miatt.
2011. ápr. 30. 11:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!