Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A pasik mikor értik már meg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik mikor értik már meg, hogy nem lényeg, ha valaki csúnya? Egy "csúnya" srácba is bele lehet szeretni, nem ezen múlik.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 11:10
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

A külső tekintetében akkora kavar van az emberek fejében, és a válaszokat látva ez a kavar elég nagy önértékelési problémákat okoz.

Nem azt mondom, hogy nem nézek meg egy jóképű pasit az utcán. Persze :)

De a "csúnyaság" annyira relatív, a szerelmet meg amúgyse lehet racionálisan megmagyarázni. Szerettem már bele olyan srácba, aki nem volt egy szépség. Hogy miért? Fogalmam sincs. Egyszerűen megfogott benne valami. Most ez nem azt jelenti, hogy összeállnék egy olyan sráccal, aki abszolút nem kelt bennem vonzalmat. De ez nem CSAK a kinézettől függ. Az érzések komplikáltabbak ennél :)

2011. ápr. 30. 11:31
 12/46 anonim ***** válasza:

"Most ez nem azt jelenti, hogy összeállnék egy olyan sráccal, aki abszolút nem kelt bennem vonzalmat."

Erről beszélek. Aki olyan csúnya, h egy lánynak se tetszik, az dögöljön meg.

2011. ápr. 30. 11:32
 13/46 A kérdező kommentje:
Attól mert páran visszautasítanak, lehet még olyan lány, aki belédszeret. Szerintetek az összes féfi álompasi? Ugyan már, akkor a férfitársadalom harmadának nem lenne most családja...
2011. ápr. 30. 11:33
 14/46 A kérdező kommentje:
Azért nem kell kiforgatni... Attól, mert nekem nem tetszik valaki, másnak még tetszhet. Ajj, jól van, képtelenek vagytok ezt megérteni. Már látom...
2011. ápr. 30. 11:33
 15/46 anonim ***** válasza:
Én értem, de van olyan, aki annyira csúnya, h egyetlen lánynak se tetszik a világon. Pl. én...
2011. ápr. 30. 11:35
 16/46 anonim ***** válasza:
De ez az önsajnáltatás annyira utálatos dolog. Szerintetek mégis ki akarja azt hallgatni a pasijától, hogy jajj de csúnya vagyok, én senkinek nem tetszek? Azok a csúnyább srácok, akiknek van barátnőjük, azért van, mert nem nyavalyognak emiatt, szórakoztatóak és természetesen a belső tulajdonságaik is megvannak. A külső tényleg fontos, de NEM MINDEN! Egy csúnyább srácnak tényleg többet kell tenni a sikerért, de egyáltalán nem lehetetlen, hiszen nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
2011. ápr. 30. 11:39
 17/46 anonim ***** válasza:
Előző, én azóta próbálkozom, amióta érdekelnek a lányok (és nem vagyok már tini), és elhiheted, nem azzal kezdtem soha, h "jaj, én de csúnya vagyok, senkinek se tetszem". Mostanra rájöttem, h de igen, van olyan, h lehetetlen. Ha vki nagyon csúnya, soha egyetlen nő se fogja szeretni. Akár bevallod, akár nem, te se lennél képes rá, bárhogyan teperne az illető.
2011. ápr. 30. 11:41
 18/46 Dilettáns döggomba ***** válasza:
A párom csúnya. Az elején is annak láttam, de olyan kisugárzása volt, amivel azonnal megfogott. Ő is tudja, hogy csúnya, de viccet csinál belőle, engem meg soha nem érdekelt. Így szerettem bele, és kész. Nyolcvanévesen senki se lett Brad Pitt. XD Amúgy meg nem egyszer hallottam az összesúgást: "ilyen csajnak hogy lehet ilyen barátja". Leszarom. Valószínűleg többet ér, mint azok együttvéve. :P
2011. ápr. 30. 11:43
 19/46 anonim ***** válasza:

"Attól mert páran visszautasítanak, lehet még olyan lány, aki belédszeret."

Igen, lehet olyan lány, csak ne te legyél az, hanem valaki más.(gondolod te)

20/46 Dilettáns döggomba ***** válasza:
lett=lesz
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!