Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A puncifingás nagyon ciki első alkalommal ( nem szüzesség elvesztése )?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 22:12
2/9 anonim válasza:
Kicsit kellemetlen, nekem is volt ilyen, és viccesen közöltem a sráccal, hogy ez nem az amire gondol, ennyire azért nem vagyok primitív. Egy jót nevettünk rajta. Amúgy egy érett férfi, ezt fel sem veszi, hiszen természetes dolog.
3/9 anonim válasza:
Ne dugja be, aztán majd akkor nem lesz.
4/9 anonim válasza:
Nos, láthatjuk hogy az első és a harmadik hozzászóló nem az a tapasztalt férfi, akivel érdemes lefeküdni. Ők egy pucifing hallatán azon imátkoznának, hogy jaj csak ne legyen nyele....
5/9 anonim válasza:
Nekem is sűrűn van ilyen de mindig röhögök rajta, valahogy nem tudok nem röhögni rajta pedig kellemetlennek érzem. Amúgy azért "fingik" a puncid mert a partnered "belepumpálja" a levegőt :) Máshogy nem tudom megfogalmazni :D Inkább jöjjön ki az a levegő ha már bent van! De a legtöbb pasit ez nem zavarja (nekem eddig egyiket sem zavarta) főleg ha már más lányokkal is voltak előtte akkor pláne tudják kezelni ezt a helyzetet. Szinte minden nőnél előfordul ilyesmi. Ne görcsölj be rajta, nevess egyet és menjen minden tovább mintha mi sem történt volna. Ha elkezdesz rajta pityeregni meg idegeskedni az sokkal jobban fogja zavarni a párodat
7/9 anonim válasza:
szerintem nincs benne semmi gáz, természetes dolog. inkább az a gáz ha a partneredet ez zavarja. én mosolygok rajta egyet aztán el is van intézve :)
22F
8/9 anonim válasza:
A negyedik meg azt hiszi magáról hogy mindent tud...
9/9 anonim válasza:
Puncifingás :) Hát ez jó, így még nem hallottam róla :)
Miért lenne ciki ? Ez természetes dolog, ha levegő van benned,annak ki is kell jönnie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!