Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HOgyan érjem el h elfelejtse őt és megszeressen engem?
Barátnőm jó idejig járt egy pasival szereték egymást igazi leány állom...de a valóság persze más volt már szakitottak és ismét össze jöttek töbször de most nincsenek együtt és igazából én ezzel a fiúval rendszeres szexuális kapcsolatot tartok nagyon megszerettem meglepő de életemben elösször vok szerelmes és meg kell szereznem!!! Barátnőm nem tudhatj meg h kavartam vele ahogy senki más sem kevesen tudják és nem is fogják többen tudni a szexet mind a ketten nagyon élvezzük a másikkal! Barátnöm birtoklási vagya iránta csak rá tesz egy lapáttal és szerintem a srácnak is csak az kéne hogy meghuzza barátnőmet de barátnőm direkt huzza hogy utánna menjen és ne keresen mást ! nagyon élvezem ezt a harcot a pasiért csak a taktikáim elakadtak hadi tanács kéne! Kérlek segítsetek kezdek begolyozni!!:S:S
Én: 20éves L Ő: 19éves F
Én nem kezdenék olyan pasival, aki megcsalja a bnőjét..honnan tudod, hogy Téged nem csalna meg. Illetve a bnődet, meg nincs jogod a bnődnek nevezni, mert a háta mögött sexeltél a barátjával. Elég szemét húzás. Sosem értettem, h az emberek minek csalják meg egymást..szakítsanak a másikkal..és utána dughatnak orrba-szájba..
De az emberekben nincs elég erő, h azt megtegyék, mert a megcsalás gyengeség..a szakításhoz meg erő kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!