Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » HOgyan érjem el h elfelejtse...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szarahlin Jones kérdése:

HOgyan érjem el h elfelejtse őt és megszeressen engem?

Figyelt kérdés

Barátnőm jó idejig járt egy pasival szereték egymást igazi leány állom...de a valóság persze más volt már szakitottak és ismét össze jöttek töbször de most nincsenek együtt és igazából én ezzel a fiúval rendszeres szexuális kapcsolatot tartok nagyon megszerettem meglepő de életemben elösször vok szerelmes és meg kell szereznem!!! Barátnőm nem tudhatj meg h kavartam vele ahogy senki más sem kevesen tudják és nem is fogják többen tudni a szexet mind a ketten nagyon élvezzük a másikkal! Barátnöm birtoklási vagya iránta csak rá tesz egy lapáttal és szerintem a srácnak is csak az kéne hogy meghuzza barátnőmet de barátnőm direkt huzza hogy utánna menjen és ne keresen mást ! nagyon élvezem ezt a harcot a pasiért csak a taktikáim elakadtak hadi tanács kéne! Kérlek segítsetek kezdek begolyozni!!:S:S

Én: 20éves L Ő: 19éves F

2011. ápr. 29. 00:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem kezdenék olyan pasival, aki megcsalja a bnőjét..honnan tudod, hogy Téged nem csalna meg. Illetve a bnődet, meg nincs jogod a bnődnek nevezni, mert a háta mögött sexeltél a barátjával. Elég szemét húzás. Sosem értettem, h az emberek minek csalják meg egymást..szakítsanak a másikkal..és utána dughatnak orrba-szájba..

De az emberekben nincs elég erő, h azt megtegyék, mert a megcsalás gyengeség..a szakításhoz meg erő kell..

2011. ápr. 29. 14:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Soha nem akkor vtam vele amikor jártak:) amikor nem vtak egyutt akkor de ugye akkor neem bnöm szerelmes volt belé és én mai napig nem akarom ezt elmondani valszeg nem is fogom de most azért vállt ez rendszeressé mert jó ideje nincsenek együtt és én meg nagyon megszerettem de nem akarok senkit sem ezzel bántani mert akár menyire is megakarom szerezni soha nem tudtam másnak keresztbe tenni de most igenis akarok csak nem megy .... mindig másnak akartam jót de már elegem van...
2011. máj. 1. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!