Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A vegen el menjek vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vegen el menjek vagy nem?

Figyelt kérdés
Mikor onkielegitest csinalok ...(gyakorolom ugy hogy mikor erzem hogy majdnem jon akor leallok 1 percet es utana fojtatom es igy nyujtom kb 15 percet es nem tudom hogy a vegen engedjem-e ki a spermat vagy nem hogy fog tovabb nyullani hogyha el elvezek vagy nem mert a cel az hogy tovabb birjam majd a sexben:D.
2011. ápr. 28. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj el szexközbe sehova.
2011. ápr. 28. 21:04
 2/6 KlenDie ***** válasza:
:D hehe ez jó ilyet énis szoktam csinálni ahogy érzed és izgatóbb :D de probáltad már a szexben?:D probáld ki
2011. ápr. 28. 21:05
 3/6 A kérdező kommentje:
ugy ertem hogy az onkielegites vegen menjek el vagy nem elvezzek el vagy nem hogy lesz jobb?
2011. ápr. 28. 21:05
 4/6 játszótér válasza:
az önkielégítés vége az azt jelenti , hogy elmentél
2011. ápr. 28. 21:26
 5/6 anonim ***** válasza:
és mikor jössz vissza?
2011. ápr. 28. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha el is mész a végén, tedd el a brét mielőtt beszállsz a liftbe.
2011. ápr. 29. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!