Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak (akikre most én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (akikre most én gondolok: min.10-15 éve házasok), titeket kielégít a feleségetek szájjal?

Figyelt kérdés
s hogy viselitek, ha nem?
2011. ápr. 28. 15:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
35%

ma 17:32

"Fárasztó vagy :P"

Fáradt vagy?

"Megint mindenbe tételesen belekötsz, inkább megyek, csinálok egy rántottát, az legalább nem szól vissza :P"

Most az jutott eszembe, ha van műpunci, a női műszájat még miért nem találtál fel a hozzád hasonlóknak. Az pont ugyanúgy nem tiltakozna, mint a rántotta. :D :D :D

Bocs, tudom, durva, de na. :)

"(félreértések elkerülése végett: elviselem a kritikát, de hogy valaki fogja az összes mondatom és mindegyikről leírja hogy pont nem úgy van, az nekem sok...)"

Én nem írtam le tételesen egyikről sem az ellenkezőjét sem, és mást sem. Pusztán egy vélemény vagyok a sok közül. Arctalan, személytelen vélemény. Csak próbáltam ráirányítani a figyelmedet az elvárásaidhoz kapcsolódó érvek ingatag mivoltára. :)

2011. ápr. 28. 17:35
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

Az ismerkedési , járási időszakban sem cirmantott le soha az asszony?

Ha neked ez olyan fontos miért vetted el?

Én pl nagyon szeretek utazni.

Soha nem mennék hozzá olyanhoz aki nem partnerem ebben.

2011. ápr. 28. 20:11
 33/34 anonim ***** válasza:

Ami a hálószobában történik az ott is marad remélhetőleg, ezért nem gondolom,hogy az előítéletek miatt nem tenné meg ezt neked.

Nő vagyok, de nem tudom elképzelni,hogy mi az ami ebben taszító lehet egy nő számára. Legalábbis én úgy gondolkodom, hogy maximálisan szeretném megadni a páromnak azt amire vágyik,mindezt anélkül,hogy ő erre kérne...

Te kérted már? Magától nem teszi meg, beszéltetek róla,mit gondol erről,miért nem szeretné?

Te neki megtettél mindent, biztos,hogy jól érzi veled magát az ágyban?

Engem amikor a párom felizgat úgy igazán szeretem viszonozni...így próbálkozz ezzel:)

2011. ápr. 28. 23:10
 34/34 anonim ***** válasza:
Nálunk megy az orál 11 év házasság után is(n34-f37)!És ez kölcsönös ha adok,akkor kapok is,és ez oda-vissza müködik!
2011. ápr. 28. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!