Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (akikre most én gondolok: min.10-15 éve házasok), titeket kielégít a feleségetek szájjal?
"Nem feminizmus, ha a nők elvárják, hogy te mosogass. Az egy igény. :)"
Hát azt ne is várják, hogy mindig én mosogassak. De hát az orál se arról szól, hogy csak az egyik.
"Nem, de fordítsuk meg: a nyalni nem szerető férfiakat csuklóból leb*zizzátok. :D"
Ez hülyeség. Én imádok (-nék) nyalni. Nem b*ziztam le senkit.
"Talán, ha a nővel éreztetnéd, hogy ő számodra a minden, és amit csinál, az számodra a mennyország. Nem pedig csak egy elvárás."
Éreztetem, ettől még nem csinálja. Elvárás, az meg nem feltétlenül kéne, hogy egy negatív fogalom legyen, ugyebár. Elvárás = valakivel szemben támasztott igény. Pl. az is egy elvárás, hogy mondjuk én fürödjek és ne bűzölögjek, mint az gyesznó, oszt mégse kezdek sipákolni, hogy jaj elvárnak tőlem valamit jaj elvárnak tőlem valamit jaj elvárnak tőlem valamit jaj elvárnak tőlem valamit.
Te egy nő vagy, aki nem szereti az orált, és mindenbe belekötsz, amit egy orálra rákattant ember mond?
"há de ha sehogy nem megy?"
Mi nem megy sehogyan sem?
"miért jön mindenki a főzelékkel...?? az KAJA. ez SZEX. Egész más a késztetés."
Éppen az a baj, hogy a férfiak úgy tekintik - vagy legalábbis kívülről úgy tűnik -, mintha teljesen ugyanolyan lenne a két dolog. "Ösztön", szerintetek, íme a bűvös szó.
"Különben ha semmit nem kapsz enni, a tökfőzeléket akkor megeszed, különben éhenhalsz. De ha nincs szex, akkor orál még nem lesz. Ezért se jó a párhuzam."
Igen. Ha nem orálozhatsz, attól meg nem halsz éhen. Szóval, mi a gond?
A válasz megírásának időpontja: ma 17:01
Hát az a gond, hogy belekötsz mindenbe.
"Hát azt ne is várják, hogy mindig én mosogassak. De hát az orál se arról szól, hogy csak az egyik."
Éppen azon van a hansúly, hogy "elvárás". Onnantól már régen elvész a varázsa.
"Ez hülyeség. Én imádok (-nék) nyalni. Nem b*ziztam le senkit."
Akinek nem inge, annak helga. Tudod. Ettől még a tapasztalat megállja a helyét.
"Éreztetem, ettől még nem csinálja."
A szádat a nyaláson kívül értelmes beszélgetésekre is szoktad használni?
"Elvárás, az meg nem feltétlenül kéne, hogy egy negatív fogalom legyen, ugyebár. Elvárás = valakivel szemben támasztott igény."
Ez a kontextusról függ csak. A szexben MINDEN elvárás illúzirombóló, főleg a nő számára. Én se lennék együtt úgy valakivel, hogy tudom előre, hogy ő "elvár" dolgokat.
"Pl. az is egy elvárás, hogy mondjuk én fürödjek és ne bűzölögjek, mint az gyesznó, oszt mégse kezdek sipákolni, hogy jaj elvárnak tőlem valamit jaj elvárnak tőlem valamit jaj elvárnak tőlem valamit jaj elvárnak tőlem valamit."
Mert - feltételezem - ezt azért csinálod, mert önmagadtól elvárod a tisztaságot. Nem azért, mert más várja el. Ez bizony egy alapvető különbség.
"Te egy nő vagy, aki nem szereti az orált, és mindenbe belekötsz, amit egy orálra rákattant ember mond?"
Nem, dehogyis. :) Én férfi vagyok, és csak jót mosolygok ezen. Hihetetlen, hogy amit én fel tudok fogni, át tudok érezni a nőkkel kapcsolatban, azt más férfi nem. Az meg, hogy te "rá vagy kattanva" az orálra, jelzésértékű. Így a nő jobba érezheti, hogy azt kívánod, amit ő csinál veled, nem pedig őt saját magát. Ez is óriási különbség.
Ja, és még valami, ha már a kérdésed a házasságban élőkre vonatkozott: amikor feleségül vetted, akkor miért nem tisztáztátok, hogy ki hogy viszonyul az orális szex témájához?
Te így gondolod, én nem. Talán nálad is vannak dolgok, ami nélkül nem lennél elégedett. Arra is mondhatnánk, hogy önző vagy.
Beszéltünk róla, megállapodtunk, hogy ez képlékeny. Nem lett az. Mellesleg, szerinted az jobb lett volna, ha elhagyom, mert nem orálozik?
ma 17:14
"Te így gondolod, én nem."
Ez most egészen pontosan mire is vonatkozik?
"Talán nálad is vannak dolgok, ami nélkül nem lennél elégedett. Arra is mondhatnánk, hogy önző vagy."
Is? Miért, még mire? Az orálra? Ezzel lényegében elismered, hogy önző vagy. :)
"Beszéltünk róla, megállapodtunk, hogy ez képlékeny. Nem lett az. Mellesleg, szerinted az jobb lett volna, ha elhagyom, mert nem orálozik?"
Nem tudom, hogy jobb lett volna-e. De utólag ezen bánkódni és elmélkedni - lényegében - felesleges. A házasság ilyen: a pénztártól való távozás után reklamáció nem fogadnak el.
Egyébként, honnan tudod, hogy nincs a feleségednek is valami hasonló hiánya? Bármi? Nem feltétlenül orál, és nem is feltétlenül szexuális természetű dolog. Mégis lehet, hogy kompromisszumot köt, önmagával, veled, a kapcsoalt érdekében. Az csak egy rózsaszín leányálom, hogy ez életben előbbre jutsz megalkuvások nélkül.
Fárasztó vagy :P Megint mindenbe tételesen belekötsz, inkább megyek, csinálok egy rántottát, az legalább nem szól vissza :P
(félreértések elkerülése végett: elviselem a kritikát, de hogy valaki fogja az összes mondatom és mindegyikről leírja hogy pont nem úgy van, az nekem sok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!