Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak (akikre most én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (akikre most én gondolok: min.10-15 éve házasok), titeket kielégít a feleségetek szájjal?

Figyelt kérdés
s hogy viselitek, ha nem?
2011. ápr. 28. 15:54
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Ő 27, én 31.
2011. ápr. 28. 16:33
 12/34 anonim ***** válasza:
5%
hát igen...lehet hogy beteges a gondolkozásom, de mikor látok egy rendes,csendes, szimpatikus lányt, arra gondolok többek között hogy ez a csaj tuti nem orálozik...vagy mikor látok egy müvelt,komoly nőt...nekem volt olyan barátnőm sajnos aki ugyanugy kijelentette azt hogy ő nem csinálja én se csináljam neki meg ilyenek...Nem tudom hogy lehet undorodni ilyesmitől ha szeretsz valakit...
2011. ápr. 28. 16:34
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:34

Talán, ha nem ez lenne az első gondolatod, nem éreznék rajtad a hímsovinizmust és nem undorodnának. :D

2011. ápr. 28. 16:35
 14/34 anonim ***** válasza:
61%
nem tudom,nekem ez furcsa. Sokszor nem is szexelünk, csak 69. MINDKETTEN imádjuk!!! Nálunk ez teljesen alap...hát öregem,sajnállak... :-D
2011. ápr. 28. 16:37
 15/34 anonim ***** válasza:
76%

15 év házasság után

Nem. Már nem!

2011. ápr. 28. 16:37
 16/34 A kérdező kommentje:

Nem gondolatolvasók ennyire a hölgyek. Az meg nem hímsovinizmus, ha valaki akarja az orált. Ez egy igény. Van, aki ilyen, van, aki olyan. Meg aztán, a nyalást igénylő nőkre nem mondják, hogy "nő-soviniszta" vagy mit tudom én...

Talán ha a nőkből kipucolnánk a különböző előítéleteket, hogy "aki ezt teszi az k*rva", "fúj undorító", "perverzió", akkor nem lenne ez. De nekem ez nem sikerült még :(

2011. ápr. 28. 16:40
 17/34 A kérdező kommentje:

"15 év házasság után

Nem. Már nem!"

mi nem?

2011. ápr. 28. 16:42
 18/34 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy azt se tudod kipucolni valakiből, hogy utálja pl a borsófőzeléket, ezt sem... Talán meghozhatnád a kedvét... Mosakodj mindig alaposan... legyél illatos... ne legyen dzsungel a szerszámod körül, stb... Nem csak elvárni lehet, próbálkozni is. Sokat.
2011. ápr. 28. 16:44
 19/34 anonim ***** válasza:
67%

"Az meg nem hímsovinizmus, ha valaki akarja az orált. Ez egy igény. Van, aki ilyen, van, aki olyan."

Nem feminizmus, ha a nők elvárják, hogy te mosogass. Az egy igény. :)

"Meg aztán, a nyalást igénylő nőkre nem mondják, hogy "nő-soviniszta" vagy mit tudom én..."

Nem, de fordítsuk meg: a nyalni nem szerető férfiakat csuklóból leb*zizzátok. :D

"Talán ha a nőkből kipucolnánk a különböző előítéleteket, hogy "aki ezt teszi az k*rva", "fúj undorító", "perverzió", akkor nem lenne ez."

Talán, ha a nővel éreztetnéd, hogy ő számodra a minden, és amit csinál, az számodra a mennyország. Nem pedig csak egy elvárás.

2011. ápr. 28. 16:46
 20/34 A kérdező kommentje:

há de ha sehogy nem megy?

miért jön mindenki a főzelékkel...?? az KAJA. ez SZEX. Egész más a késztetés.

Különben ha semmit nem kapsz enni, a tökfőzeléket akkor megeszed, különben éhenhalsz. De ha nincs szex, akkor orál még nem lesz. Ezért se jó a párhuzam.

2011. ápr. 28. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!