Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (akikre most én gondolok: min.10-15 éve házasok), titeket kielégít a feleségetek szájjal?
ma 16:34
Talán, ha nem ez lenne az első gondolatod, nem éreznék rajtad a hímsovinizmust és nem undorodnának. :D
15 év házasság után
Nem. Már nem!
Nem gondolatolvasók ennyire a hölgyek. Az meg nem hímsovinizmus, ha valaki akarja az orált. Ez egy igény. Van, aki ilyen, van, aki olyan. Meg aztán, a nyalást igénylő nőkre nem mondják, hogy "nő-soviniszta" vagy mit tudom én...
Talán ha a nőkből kipucolnánk a különböző előítéleteket, hogy "aki ezt teszi az k*rva", "fúj undorító", "perverzió", akkor nem lenne ez. De nekem ez nem sikerült még :(
"15 év házasság után
Nem. Már nem!"
mi nem?
"Az meg nem hímsovinizmus, ha valaki akarja az orált. Ez egy igény. Van, aki ilyen, van, aki olyan."
Nem feminizmus, ha a nők elvárják, hogy te mosogass. Az egy igény. :)
"Meg aztán, a nyalást igénylő nőkre nem mondják, hogy "nő-soviniszta" vagy mit tudom én..."
Nem, de fordítsuk meg: a nyalni nem szerető férfiakat csuklóból leb*zizzátok. :D
"Talán ha a nőkből kipucolnánk a különböző előítéleteket, hogy "aki ezt teszi az k*rva", "fúj undorító", "perverzió", akkor nem lenne ez."
Talán, ha a nővel éreztetnéd, hogy ő számodra a minden, és amit csinál, az számodra a mennyország. Nem pedig csak egy elvárás.
há de ha sehogy nem megy?
miért jön mindenki a főzelékkel...?? az KAJA. ez SZEX. Egész más a késztetés.
Különben ha semmit nem kapsz enni, a tökfőzeléket akkor megeszed, különben éhenhalsz. De ha nincs szex, akkor orál még nem lesz. Ezért se jó a párhuzam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!