Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rossz ember lennék? Mi tegyek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember lennék? Mi tegyek, ha mást kívánok?

Figyelt kérdés
Fiatalon, több éve párkapcsolatban vagyok egy férfivel, aki előttem már kiélte magát, de én nem tudtam magam, mivel fiatalon összejöttem vele. Fantasztikus férfi, de már nem kívánom vele a szexet, pedig nekem régebben az mozgatott mindent, imádtam szeretkezni. A vágy, a fantáziálgatás a mai napig nem szűnt meg, csak más férfiakra kocentrálódik. Ha meglátok egy igazán férfias férfit, akkor teljesen bezsongok, és ott abban a pillanatban le akarom teperni, és egy orbitálisat szexelni vele. Folyamatosan a szex jár a fejemben, és megőrülök. Azonban, ha a párom közeledik, akkor vele nincs kedvem, ettől függetlenül soha nem mondok neki nemet, mert rosszul érintené. Bűntudatom van, és meg is vetem magam, mert szegényt becsapom. Engem is rosszul érintene, ha más nőkről fantáziálgatna...de én mégis ezt teszem. Már mondogattam neki, hogy a szexel gondjaim vannak, illetve azt is mondtam, hogy az érzelmeimben sem vagyok már biztos....Azonban én úgy látom, ő ezt tudomásul veszi, de neki az a fontos, hogy még mindig szerelmes belém, és maga mellett akar tartani.
2011. ápr. 28. 15:15
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

nem válaszolsz a levelemre kedves kérdező ?:S

Csaba 19/F

2011. ápr. 28. 20:20
 12/39 A kérdező kommentje:
Nem rég olvastam el az üzid, és őszintén szólva azért nem ott írok, mert az email címem nagyon árulkodó, és nem szeretném kiadni magam senkinek. Nagyon kedves tőled, hogy beszélgetni szeretnél, de ez az a szitu, amit csak én tudok megoldani. Amúgy a kérdésedre a válasz: 5 éve vagyunk együtt, ő 26 éves, én 23 vagyok.
2011. ápr. 28. 20:38
 13/39 anonim ***** válasza:

kedves kérdező hát értem. De hidd el tőlem nem tud meg senki semmit és csak bezsélgetni akarok mert énis iylen szituban vagyopk hátha tudunk egymásnak ötleteket adni nem itt akarok mindenki előtt !

Tényleg tőlem senki sem tud meg semmit !

Üdv: Csaba 19/F

2011. ápr. 28. 21:22
 14/39 anonim ***** válasza:
23%
Nem éltem ki magam.. Ez mit jelent? Ki kell próbálni még 10-15 fasz(i)t?
2011. ápr. 29. 01:23
 15/39 A kérdező kommentje:
Ez annyit jelent, hogy soha nem feküdtem le más férfival, sőt az első csókomat is tőle kaptam. Ezt természetesen nem bánom, mivel ő a legtökéletesebb személy, akinek adhattam magam. Azonban vágyom rá, hogy más férfit is megtapasztaljak mind szexuálisan, mind érzelmileg. Nem akarok mostantól a város szajhája lenni, de más férfit is szeretnék megismerni.
2011. ápr. 29. 10:27
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
szerintem pont amiatt az 5 szép év miatt szakíts még most, mielőtt csak elromlik az egész és ha visszaemlékszel, az fog megmaradni benned, hogy mennyit szenvedtél mellette. ha egyszer megfogalmazódik benned a 'nem éltem ki magam' érzés, nem fog elmúlni, és folyamatosan ott fog motoszkálni az agyadban. persze lehet azt mondani, hogy nem, nekem fontosabb ez a kapcsolat annál, mint hogy egy ilyen dolog miatt feladjam, de akkor számíts rá, hogy mindig azon fogsz gondolkodni, mi lett volna, ha.
2011. máj. 5. 21:04
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ebben a cipőben járok,de én léptem! Több mint egy év után tudtam elengedni. Boldog akarok lenni és azt akarom,hogy ő is az legyen,de én már neki nem tudom megadni...persze most ő nem igy gondolja....nagyon rossz,de csak tul lehet rajta lenni...
2011. máj. 5. 21:08
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

Úr isten...mintha rólam írnál. Nagyon durva... Minden egyes szó stimmel rám is...plusz nálam még az érzelmi dolgok is közbejönnek...nem csak a szexet, hanem úgy konkrétan az egész kapcsolat dolgot valaki mással képzelem el...:S De ő egyszerűen olyan fantasztikus ember, hogy belehalnék, ha fájdalmat kéne okoznom neki:S

21/L

2011. máj. 5. 21:40
 19/39 A kérdező kommentje:

Végre, hogy kapok támogató hozzászólásokat, mert az elején mindenki lehurrogott, hogy nekem nem való kapcsolat, meg gusztustalan, amit művelek....:(

Kedves utolsó, sajnos még1 pontban egyezünk, mert az érzelmek sem biztosak már bennem, nem vagyok szerelmes, de biztos, hogy másba tudnék szerelmes lenni.

Annyira, de annyira tudom, hogy lépnem kellene, de valahogy nincs rá alkalom. Ha elkezdem felhozni ezt a barátomnak, akkor azonnal kapcsol, és mindent megígér, hogy jobb lesz, majd együtt megoldjuk, ő nagyon szeret, én vagyok élete szerelme, csak velem tudja elképzelni az életét. Ez nekem akkor lelki teher, tudom önzőnek kell lennem, és most magamra gondolnom, de mégis nehéz. Most is sírok, annyira megvisel. Még anyukámnak sem merem megmondani mit érzek, mert rajongásig imádja a barátom...

2011. máj. 5. 22:24
 20/39 anonim ***** válasza:
Majd Ti is eljuttok odáig,hogy nem birjátok tovább...
2011. máj. 5. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!