Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember lennék? Mi tegyek, ha mást kívánok?
nem válaszolsz a levelemre kedves kérdező ?:S
Csaba 19/F
kedves kérdező hát értem. De hidd el tőlem nem tud meg senki semmit és csak bezsélgetni akarok mert énis iylen szituban vagyopk hátha tudunk egymásnak ötleteket adni nem itt akarok mindenki előtt !
Tényleg tőlem senki sem tud meg semmit !
Üdv: Csaba 19/F
Úr isten...mintha rólam írnál. Nagyon durva... Minden egyes szó stimmel rám is...plusz nálam még az érzelmi dolgok is közbejönnek...nem csak a szexet, hanem úgy konkrétan az egész kapcsolat dolgot valaki mással képzelem el...:S De ő egyszerűen olyan fantasztikus ember, hogy belehalnék, ha fájdalmat kéne okoznom neki:S
21/L
Végre, hogy kapok támogató hozzászólásokat, mert az elején mindenki lehurrogott, hogy nekem nem való kapcsolat, meg gusztustalan, amit művelek....:(
Kedves utolsó, sajnos még1 pontban egyezünk, mert az érzelmek sem biztosak már bennem, nem vagyok szerelmes, de biztos, hogy másba tudnék szerelmes lenni.
Annyira, de annyira tudom, hogy lépnem kellene, de valahogy nincs rá alkalom. Ha elkezdem felhozni ezt a barátomnak, akkor azonnal kapcsol, és mindent megígér, hogy jobb lesz, majd együtt megoldjuk, ő nagyon szeret, én vagyok élete szerelme, csak velem tudja elképzelni az életét. Ez nekem akkor lelki teher, tudom önzőnek kell lennem, és most magamra gondolnom, de mégis nehéz. Most is sírok, annyira megvisel. Még anyukámnak sem merem megmondani mit érzek, mert rajongásig imádja a barátom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!