Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rossz ember lennék? Mi tegyek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember lennék? Mi tegyek, ha mást kívánok?

Figyelt kérdés
Fiatalon, több éve párkapcsolatban vagyok egy férfivel, aki előttem már kiélte magát, de én nem tudtam magam, mivel fiatalon összejöttem vele. Fantasztikus férfi, de már nem kívánom vele a szexet, pedig nekem régebben az mozgatott mindent, imádtam szeretkezni. A vágy, a fantáziálgatás a mai napig nem szűnt meg, csak más férfiakra kocentrálódik. Ha meglátok egy igazán férfias férfit, akkor teljesen bezsongok, és ott abban a pillanatban le akarom teperni, és egy orbitálisat szexelni vele. Folyamatosan a szex jár a fejemben, és megőrülök. Azonban, ha a párom közeledik, akkor vele nincs kedvem, ettől függetlenül soha nem mondok neki nemet, mert rosszul érintené. Bűntudatom van, és meg is vetem magam, mert szegényt becsapom. Engem is rosszul érintene, ha más nőkről fantáziálgatna...de én mégis ezt teszem. Már mondogattam neki, hogy a szexel gondjaim vannak, illetve azt is mondtam, hogy az érzelmeimben sem vagyok már biztos....Azonban én úgy látom, ő ezt tudomásul veszi, de neki az a fontos, hogy még mindig szerelmes belém, és maga mellett akar tartani.
2011. ápr. 28. 15:15
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy rossz ember. Elmúlt...ennyi....viszlát!

Ez most tudom, hogy nagyon egyszerűen hangzik, de szerinted a jövőben változhatnak az érzéseid? Szerintem nem. Lépj le, mielőtt meg fogod csalni. Mert előbb vagy utóbb meg fogod...

2011. ápr. 28. 15:19
 2/39 anonim ***** válasza:
100%
Mit tegyél? Szakíts!
2011. ápr. 28. 15:20
 3/39 anonim ***** válasza:
38%
Én meg páros lábbal rúgnálak ki a helyében. Miféle idétlen kifogás ez... "nem tudtam még kiélni magamat". A pofám leszakad. Az az igazság, kislányom, hogy amikor összejöttél vele, 0 önismereted volt, és hagytad magad sodorni az élet által.
2011. ápr. 28. 15:27
 4/39 anonim ***** válasza:
100%
tedd ahogy érzed...nem lesz jóvége ha mind másokról álmodozol.
2011. ápr. 28. 15:32
 5/39 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagy rossz ember, csak neked nem való a párkapcsolat, sem ez, sem más.
2011. ápr. 28. 15:36
 6/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező irtam neked privát levelet remélem kapok ráválaszt :D

Üdv: Csaba 19/F

2011. ápr. 28. 15:46
 7/39 A kérdező kommentje:
Azt, hogy kívánom-e vele a szexet vagy nem, lehetetlen befolyásolni. Könnyű azt mondani, hogy zárjam le, de ez nem ennyire könnyű, 5 gyönyörű évet töltöttünk el együtt, amit semmi pénzért nem adnék. Nem akarnám a párom megbántani soha, mert nem érdemli meg, de kezdek befeléfordulni, folyton bűntudatom van, és már egy csepp boldogság sincs bennem. Aki nem volt tartós kapcsolatban, az szerintem nem tudja elképzelni, milyen egy korszakot lezárni. Ő ismer a legjobban, nem tudnám elviselni, ha soha többé nem beszélnénk, és semmit sem tudnék róla...
2011. ápr. 28. 16:43
 8/39 anonim ***** válasza:
86%

én 20 év után jutottam erre a pontra. nem akarok vele többé lefeküdni, talán soha nem volt vele igazán jó a szex. pedig vágyom rá, de nem vele. szerintem lépj mielőbb, én is azt teszem. hiszen ha az nem működik, akkor mi tartja össze a kapcsolatot? semmi.

pedig nagyon vágyok egy jó szexre, lehet lepontozni :))

2011. ápr. 28. 17:00
 9/39 anonim ***** válasza:

Szerintem szüneteletssétek a sexet, vagy vessetek be szerepjátékokat, öltözz be valami sexy fehérneműbe.

Akkor nekem is biztos megjöna kedved. :)

2011. ápr. 28. 17:22
 10/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítő, támogató hozzászólásokat.

Az is a gond, hogy én szexuálisan sokkal nyitottabb vagyok. Szeretem a különleges helyszíneket, szituációka. Sok szexis fehérneműm, fűzőm van, sőt van egy komplett szobalány és egy mikuláslány ruhám. Ezeket mind én vettem magamnak, mert szeretek csábítani, szeretem magam szexisnek érezni....ezt a párom kedveli, de annyira nem lelkesedik érte. Azt mondta neki teljesen meztelenül tetszek igazán. A szerepjátékot nem kedveli sajnos, mert nem igazán tud közben a szerepére koncentrálni, én játszom, ő meg mondja, hogy inkább maradjunk csöndben...:(

2011. ápr. 28. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!