Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "szex csak házasság után" felfogás már elavult?
Jaj ,ugyan felejtsük már el azt a "mi van ha házasság után derül ki ,hogy rossz "dolgot.Gondolom előtte nem csaak ültök az ágyikon egymásra bámulva,hanem alaposan ki ismeritek egymást testileg,lelkileg egyaránt ,megbeszélitek az igényeiteket,ízlést meg mindent amit kell.
Biztos van ilyen ember, aki ha olyat talál benned amire mindig is vágyott feltétlen meg fogja neki érni várni a házasságig.
Én is így terveztem mindig is ,hogy csak házasság után adom oda magamat.Eredetileg a párom nem így gondolta de elfogadta ,hogy nekem ez fontos.
18 vagyok
Utolsó, örülök neki, hogy a párod elfogadta ezt!! :) Nagyon sok olyanról hallani, hogy hasonlók miatt vége szakad a dolognak... :S
Keresztény weboldalon írnak erről a témáról, de az nekem is durva, pedig alapból konzervatív vagyok. Ők ezt úgy értik, hogy addig meztelenül sem mutatkozol a párod előtt. Ez meg már eléggé húzós.
Na de lakva ismerszik meg az ember, és a konzervatívabb felfogásúak addig együtt sem alusznak. Holott, ha nem tölt el az ember együtt pár napot (akár szex nélkül is), akkor igencsak keveset tud a másikról.
Persze a másik oldalt nézve az egyéjszakás kaland sem normális, meg az sem, ha valaki egy hét után adja oda magát. Meg az sem okés, ha az első nehézségek után mindenki a szakításon-váláson gondolkodik, holott kisebb-nagyobb odafigyeléssel sok probléma megoldható lenne, nem kellene mindjárt felbontani a házasságot-megszakítani a kapcsolatot!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!