Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A "szex csak házasság után"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "szex csak házasság után" felfogás már elavult?

Figyelt kérdés
Én mindig is úgy gondoltam, hogy nem tudnék úgy, mint körülöttem a többiek egy-két hónap, netalán HÉT után lefeküdni valakivel, nem dobnám magam oda csak úgy minden fiúnak, aki az utamba kerül Én egyedül egy valakinek szeretném odaadni magam, házasság után. Vagy felesleges ilyen emberre várnom, mert ez a felfogás már "nem is létezik"??
2011. ápr. 27. 22:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
87%
Ugyan, aki képes normálisan védekezni és ésszel élni a szexuális életét, az nem lesz beteg. Még a ribanc sem, aki óvszert használ.
2011. ápr. 27. 22:46
 12/36 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos. És olyan nincs, hogy nem illetek össze az ágyban. Mindent lehet korrigálni.
2011. ápr. 27. 23:00
 13/36 anonim ***** válasza:
55%
Szerinted lehet korrigálni, szerintem nem.
2011. ápr. 27. 23:02
 14/36 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, mennyire találták rossznak régen, hogy ezt a felfogást "ráerőltették". Aki akart, az úgyis elintézte a dolgot előtte is.....
2011. ápr. 27. 23:03
 15/36 anonim ***** válasza:
73%
Azért nem igen tudta elintézni. Nem véletlenül emlegetik annyit ezt a véres lepedőt. Amikor a szűzhártya elszakad, akkor az esetek java részében vérzés követi. A nászéjszaka után ellenőrizték a lepedőt, hogy véres-e,ez mutatta meg, hogy szűz volt-e a lány. Az szívott nagyot, aki azon kevesek közé tartozik, akinek a szüzesség elvesztése nem járt vérzéssel.
2011. ápr. 27. 23:09
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Így van, ne foglalkozz senkivel, én is így látom jónak.
2011. ápr. 27. 23:13
 17/36 anonim ***** válasza:
78%
Nyilvan nem erdekel pl. hogy korbemutogassak a veres lepedot, nekem magam miatt volt fontos es igy azt ereztem, hogy a paromnak is adhatok egy pluszt. Nem tudtam volna a lelkiismeretemmel elszamolni, ha massal is lettem volna. Ez mindenkinek a sajat dolga, en igy ereztem, igy volt jo nekem. Szerintem ha azt mondjatok, hogy manapsag mindenki ugy el, ahogy akar, akkor siman belefer az, hogy az ilyen gondolkodasu emberek velemenyet is tiszteletben kellene tartani, nem pedig lehulyezni, lemaradizni oket! Ez sajat dontes, senki nem eroltet senkit. Viszont azt en sem ertem, hogy csupan nemi betegsegek elkerulesere miert fontos ez neked. Azt mashogy is el lehet kerulni, megvalogatni a partnereket stb. HPV oltast javaslom viszont, mert a ferfiakon annak nincs tunete es siman atadhatjak neked (nemcsak olyanok, akik csapodarok).
2011. ápr. 27. 23:14
 18/36 anonim ***** válasza:
74%
Mielott valaki beszolna: a "korbemutogassak"-ot direkt irtam ugy. Tehat nem erdekel, hogy korbemutogassak. Na, ugyis ertitek, hogy mire gondolok. :)
2011. ápr. 27. 23:16
 19/36 anonim ***** válasza:
74%
Szó se róla,én tisztelem az ilyen embereket. Ha a melegek felvonulhatnak, és a strandon szexelés is rutin dolog, akkor nem igen értem miért szólnak meg valakit, aki vár a házasságig. Pusztán én nem tudnék így élni, de épp ezért különbözünk.
2011. ápr. 27. 23:18
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

23.09

Elárulnék neked valamit. Rengeteg nő csinálta meg régen ezt a trükköt, olvastam róla. Az első szex sötétben volt, mert ugye szemérmesek vagyunk így először. A menyasszony előzőleg elrejtett egy tűt az ágyban, amit az alkalmas pillanatban elővett és megszúrta vele az ujját majd bekente vele a lepedőt. Így megvolt a véres lepedő és a becsülete is megmenekült. A nők már akkor is fifikásak voltak. :)

És ezt férfiként is elismerem.

2011. ápr. 28. 00:44
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!