Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én ítélem el vagy tényleg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ítélem el vagy tényleg egy ri*anc?

Figyelt kérdés

Először is melinda vagyok és 18.

A sztori pedig, hogy egyik ismerősöm (srác, aki amúgy komoly kapcsolatra vágyik) megismerkedett egy csajjal, azt mondta nekem, hogy aranyos, meg hogy randiznak másnap, erre a csaj másnap azt mondta neki, hogy a 2. randi lehetne fekvős is, de ő vegye az óvszert, mert neki már nincs pénze, amikor ismim megkérdezte a csajt, hogy sokat csinálja-e ezt, a csaj azt mondta, hogy ált. minden első randin megkérdezi a pasikat, hogy akarnak-e vele ... azt ismegkérdezte, hogy hány pasival feküdt eddig le, a csaj azt mondta a két kezén már nem tudja megszámolni, és hogy azért nem tud óvszert venni mert már elfogyott rá a zsebpénze az előző pasikhoz, mikor ezt ismim mesélte nekem, csak annyi volt a véleményem, hogy egy büdös **** szóval az... viszont tudni akarom, hogy mások hogy látják. Tényleg egy büdö... ümm, könnyűvérű nőcske, vagy nem és csak én ítélkeztem szigorúan? ismim detto 18 és a csaj is akivel talizott. köszi a véleményeket, kíváncsi vagyok ti mit gondolnátok, ha nektek egyik ismitek ezt mesélni. Köszönöm szépen.

2011. ápr. 27. 18:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
88%

"Még kétszer elolvasod és érteni fogod. Adjak valamit még, amin kereshetsz csomót?"

Bocsi de egy mondatot, ami nincs rendesen elválasztva és nyelvtanilag egy káosz, azt nem lehet értelmezni. Engem ilyenért érettségin meghúztak volna.

De tényleg b*zd, én nem kötekedni akarok veled, de miért nem lehet a gondolataidat kifejezni érthetően, egyes szám első személyben (nem úgy, mint ahogy tetted, hogy váltogatod a személyt)?

2011. máj. 16. 00:43
 22/30 anonim ***** válasza:
77%

04-27 18:43

Ja hogy a te tudásod szerint a nemi betegségek személyiségi alapon támadnak? A csaj csak óvszerrel akarja, akkor biztos mindent el is kap, mert ez a törvény?!

Csak hallanád mennyi marhaságot írsz össze. Ennyi erővel feltételezhetnéd, hogy az ilyen biztosan megölte az anyját is!...

2011. máj. 16. 00:47
 23/30 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem is az a ciki, hogy mindenkivel lefekszik, mert tényleg lehet lelki oka, hanem az a ciki ahogy ezt előadta a pasinak. Azért azt lehet látni hogy ki olyan és ki nem, ha megakarja dugatni magát rengeteg pasival megteheti...
2011. máj. 16. 02:05
 24/30 anonim ***** válasza:
56%
Kétkedőknek: van ilyen csaj. Akinek van gusztusa hozzá és találkozik ilyennel, szerencsés.
2011. máj. 16. 03:16
 25/30 anonim ***** válasza:
31%

Az ilyen csajjal egyet kell csinálni. Bőnyállal seggbe tenni hirtelen, semmi tágítás nélkül, aztán a g.cid a hajába kenni és szevasz. :)

Hogy valaki 18 évesen ekkora céda legyen, hova tart ez a világ. :S

2011. máj. 16. 07:29
 26/30 anonim ***** válasza:
36%
kis kur*va,de szükség van az ilyenekre is. jó szolgálatot tesznek a társadalomnak, ha nem lennének mennyi szexuálisan frusztrált ember lenne az utcákon?
2011. máj. 16. 07:46
 27/30 anonim ***** válasza:

00:43

Ha én minden egyes mondatba belekötnék, ami nincs rendesen megszerkesztve, akkor folyton csak puffognék.

Egyszerűen csak nem voltam képbe, csapongtak a gondolataim. De hát mit magyarázkodok? Veled nyilván még SOHA nem történt ilyen. Amúgy ha van egy csöppnyi józan eszed akkor ki lehet silabizálni a lényegét. De nehogy megerőltesd magad.

2011. máj. 16. 08:49
 28/30 anonim ***** válasza:
76%
Sztem ez csak duma... ha meg nem akkor egeszsegere, ha ez neki jo akkor jo. Amugy sztem a pasik 40%-a minimum megdugna az ilyen csajt egy buliban, szoval nem tudom a pasik mit vannak kiakadva, mikor majdnem az osszes egyszer biztos megdugna....(nincs ekezet, ez igy vicces:)
2011. máj. 16. 09:34
 29/30 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy k*rva, ahogy már valaki írta, szerintem is tartással bíró, decens kishölgy.
2011. máj. 16. 09:40
 30/30 anonim ***** válasza:

Mi a baj vele? legalabb oszinte. Akivel jarhatna elobb leteszteli milyen az agyban.

En kifejezetten orulok az ilyen csajoknak, mert nem kell ra elbszni egy rakat idot hogyha nem mukodne a dolog. Ket randi es kiderul hogy mukodik e a kemia, ha meg nem, akkor vesztettem egy hetet, nem pedig honapokig kinlodtam valakivel akire kar volt pazarolni idot.

2011. máj. 16. 10:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!