Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én ítélem el vagy tényleg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ítélem el vagy tényleg egy ri*anc?

Figyelt kérdés

Először is melinda vagyok és 18.

A sztori pedig, hogy egyik ismerősöm (srác, aki amúgy komoly kapcsolatra vágyik) megismerkedett egy csajjal, azt mondta nekem, hogy aranyos, meg hogy randiznak másnap, erre a csaj másnap azt mondta neki, hogy a 2. randi lehetne fekvős is, de ő vegye az óvszert, mert neki már nincs pénze, amikor ismim megkérdezte a csajt, hogy sokat csinálja-e ezt, a csaj azt mondta, hogy ált. minden első randin megkérdezi a pasikat, hogy akarnak-e vele ... azt ismegkérdezte, hogy hány pasival feküdt eddig le, a csaj azt mondta a két kezén már nem tudja megszámolni, és hogy azért nem tud óvszert venni mert már elfogyott rá a zsebpénze az előző pasikhoz, mikor ezt ismim mesélte nekem, csak annyi volt a véleményem, hogy egy büdös **** szóval az... viszont tudni akarom, hogy mások hogy látják. Tényleg egy büdö... ümm, könnyűvérű nőcske, vagy nem és csak én ítélkeztem szigorúan? ismim detto 18 és a csaj is akivel talizott. köszi a véleményeket, kíváncsi vagyok ti mit gondolnátok, ha nektek egyik ismitek ezt mesélni. Köszönöm szépen.

2011. ápr. 27. 18:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
65%
szerintem is egy büdös k*rva :D
2011. ápr. 27. 18:22
 2/30 anonim ***** válasza:
45%
Ez teljesen normális, semmi elvetni való nincs benne. Nem is értem hogy fordult meg ez a fejedben.
2011. ápr. 27. 18:23
 3/30 anonim ***** válasza:
72%
Három réteg óvszerrel megdugni, aztán elküldeni. Ennyit ér.
2011. ápr. 27. 18:25
 4/30 anonim ***** válasza:
81%

Mondd, hogy fake, kééérlek, MONDD, HOGY FAKE!

Ugye nincsenek a valóságban ilyen lányok, UGYE NINCSENEK?!

(Totálisan kiakadtam. Ha az előzőekből ez nem jött volna le...)

2011. ápr. 27. 18:31
 5/30 anonim ***** válasza:
82%

A csajnak nem gyengén fax hiánya van, ráadásul még lehúzós is. Szerintem az ismid ne is foglalkozzon vele, főleg, hogy komoly kapcsolatot akar. Ez a csaj csak lehúzná és az első buliban megdugatná magát az első pasival, szóval felejtős.

És jah... a csaj egy ribanc.

2011. ápr. 27. 18:32
 6/30 anonim ***** válasza:
76%
az, egy k*rva..
2011. ápr. 27. 18:37
 7/30 anonim ***** válasza:
51%
És ez miért zavar téged? Talán irigykedsz?
2011. ápr. 27. 18:40
 8/30 anonim ***** válasza:
83%

Mitől lenne már kva? Szerintem tiszta úrilány. Valóságos kis hölgy, akinek van tartása.

PHö..dehogy is. Egy erkölcstelen céda. :D hagyjad máá ez nem is kérdés. Egyértelműűűűűűűűű

2011. ápr. 27. 18:43
 9/30 anonim válasza:
76%

hú, ezekre nincsennek szavak, hogy mekkora k....:O

szerintem ne menyjen bele a srác, kitudja milyen fertőzéseket kapna el..

2011. ápr. 27. 18:43
 10/30 anonim ***** válasza:
65%
Igen rib*anc csak ezt az ismizést hagyd könyörgöm.
2011. ápr. 27. 18:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!