Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ítélem el vagy tényleg egy ri*anc?
Először is melinda vagyok és 18.
A sztori pedig, hogy egyik ismerősöm (srác, aki amúgy komoly kapcsolatra vágyik) megismerkedett egy csajjal, azt mondta nekem, hogy aranyos, meg hogy randiznak másnap, erre a csaj másnap azt mondta neki, hogy a 2. randi lehetne fekvős is, de ő vegye az óvszert, mert neki már nincs pénze, amikor ismim megkérdezte a csajt, hogy sokat csinálja-e ezt, a csaj azt mondta, hogy ált. minden első randin megkérdezi a pasikat, hogy akarnak-e vele ... azt ismegkérdezte, hogy hány pasival feküdt eddig le, a csaj azt mondta a két kezén már nem tudja megszámolni, és hogy azért nem tud óvszert venni mert már elfogyott rá a zsebpénze az előző pasikhoz, mikor ezt ismim mesélte nekem, csak annyi volt a véleményem, hogy egy büdös **** szóval az... viszont tudni akarom, hogy mások hogy látják. Tényleg egy büdö... ümm, könnyűvérű nőcske, vagy nem és csak én ítélkeztem szigorúan? ismim detto 18 és a csaj is akivel talizott. köszi a véleményeket, kíváncsi vagyok ti mit gondolnátok, ha nektek egyik ismitek ezt mesélni. Köszönöm szépen.
Mondd, hogy fake, kééérlek, MONDD, HOGY FAKE!
Ugye nincsenek a valóságban ilyen lányok, UGYE NINCSENEK?!
(Totálisan kiakadtam. Ha az előzőekből ez nem jött volna le...)
A csajnak nem gyengén fax hiánya van, ráadásul még lehúzós is. Szerintem az ismid ne is foglalkozzon vele, főleg, hogy komoly kapcsolatot akar. Ez a csaj csak lehúzná és az első buliban megdugatná magát az első pasival, szóval felejtős.
És jah... a csaj egy ribanc.
Mitől lenne már kva? Szerintem tiszta úrilány. Valóságos kis hölgy, akinek van tartása.
PHö..dehogy is. Egy erkölcstelen céda. :D hagyjad máá ez nem is kérdés. Egyértelműűűűűűűűű
hú, ezekre nincsennek szavak, hogy mekkora k....:O
szerintem ne menyjen bele a srác, kitudja milyen fertőzéseket kapna el..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!