Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én ítélem el vagy tényleg egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én ítélem el vagy tényleg egy ri*anc?

Figyelt kérdés

Először is melinda vagyok és 18.

A sztori pedig, hogy egyik ismerősöm (srác, aki amúgy komoly kapcsolatra vágyik) megismerkedett egy csajjal, azt mondta nekem, hogy aranyos, meg hogy randiznak másnap, erre a csaj másnap azt mondta neki, hogy a 2. randi lehetne fekvős is, de ő vegye az óvszert, mert neki már nincs pénze, amikor ismim megkérdezte a csajt, hogy sokat csinálja-e ezt, a csaj azt mondta, hogy ált. minden első randin megkérdezi a pasikat, hogy akarnak-e vele ... azt ismegkérdezte, hogy hány pasival feküdt eddig le, a csaj azt mondta a két kezén már nem tudja megszámolni, és hogy azért nem tud óvszert venni mert már elfogyott rá a zsebpénze az előző pasikhoz, mikor ezt ismim mesélte nekem, csak annyi volt a véleményem, hogy egy büdös **** szóval az... viszont tudni akarom, hogy mások hogy látják. Tényleg egy büdö... ümm, könnyűvérű nőcske, vagy nem és csak én ítélkeztem szigorúan? ismim detto 18 és a csaj is akivel talizott. köszi a véleményeket, kíváncsi vagyok ti mit gondolnátok, ha nektek egyik ismitek ezt mesélni. Köszönöm szépen.

2011. ápr. 27. 18:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%

Szóval a csajok ma már nem szemceruzára vagy táskára költik a pénzüket, hanem kotonra. Hát ez nagyon szomorú. Büszke lehet rá a jó k.rva anyja, de szerintem biztos tőle tanulta, vagy a hasonló kaliberű barátnőitől.

Igen ez a rib.nc szó tökéletes definíciója. Az ilyen lánynak csúfolt förmedvényt jól meg kell b.szni szigorúan óvszerrel és aztán a létezését is elfelejteni. Kíváncsi leszek 25 évesen hogy fog kinézni.

2011. ápr. 27. 19:02
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha neki így jó.. kit érdekel?:D
2011. ápr. 27. 19:22
 13/30 anonim ***** válasza:
47%

Hova jutott a mai világ:|...Úristen

Ez nem is kérdés...igen egy büdös ribi.

Haverodnak meg mond h ne k.urvákra töltse az idejét.

A csaj legalább jól néz ki?

V kinézete is olyan mint egy uccasarki kis pi..ának?

2011. ápr. 27. 19:46
 14/30 anonim ***** válasza:
32%

Nem akarom felmenteni a lotyovicsot, de tudtátok, h ennek a mindenkivellefekszem dolognak lelki háttere van? Most nehogy elkezdjétek írni, hogy kivel mi történt, mindenki másképp reagál, és nem, én nem vagyok ilyen, és nem, nem azért nem mert 100 kiló vagyok és amúgy sem kellenék senkinek.

Remélem nem hagytam ki semmit...bár aki kötekedni akar az talál módot rá. Phö.

2011. ápr. 28. 13:23
 15/30 anonim ***** válasza:
47%

Ribanc :)

De ilyen is kell! Meg kell dugni és többé nem kell keresni, ilyen egyszerű, értéket nem fog benne a barátod sem találni, max egy jó numerát és az ilyennek nem is való más!

2011. máj. 15. 23:51
 16/30 anonim ***** válasza:
58%
Egyet értek az előttem szólóval, ettől függetlenül nehogy már a srác költsön még óvszerre is, mikor ez egy k****, akivel sosem lehet komoly kapcsolata.
2011. máj. 15. 23:52
 17/30 anonim válasza:
47%
Röviden: Igen, tényleg az. ^^"
2011. máj. 16. 00:06
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

"Nem akarom felmenteni a lotyovicsot, de tudtátok, h ennek a mindenkivellefekszem dolognak lelki háttere van?"

Igen, ez a betanult formula, tudjuk. Minden rib*nc szereti másra kenni, hogy miért is rib*nckodik.

"Most nehogy elkezdjétek írni, hogy kivel mi történt, mindenki másképp reagál, és nem, én nem vagyok ilyen, és nem, nem azért nem mert 100 kiló vagyok és amúgy sem kellenék senkinek."

Hát erre a mondatra tudnék reagálni, ha érteném, ugyanis alany és állítmány össze-vissza, értelmezhetetlen az egész. Ha újrafogalmazod akkor talán sikerül valamit mondani rá! ;)

"Remélem nem hagytam ki semmit...bár aki kötekedni akar az talál módot rá. Phö."

Honnan tudjuk mit akartál kihagyni, ha le sem írtad? Phö! Phö Phö! :D

2011. máj. 16. 00:09
 19/30 anonim ***** válasza:
33%

Még kétszer elolvasod és érteni fogod. Adjak valamit még, amin kereshetsz csomót?

Amúgy a férfiak is mentegetik magukat ugyan ezzel, hogy lelki dolog. ˝Jaaaj 30 évvel ezelőtt a Juli csúnyán nézett rám, azóta egy nőben sem bízok, ezért inkább megdugom az élő fát is, ahelyett, hogy egy kedves megbízható lányt keresnék.˝

2011. máj. 16. 00:17
 20/30 anonim ***** válasza:
83%

Sosem értettem azokat akik ilyenkor habzó szájjal rohannak ki mások ellen, hogy ilye ku..., meg olyan rib..., stb. Mintha embert ölt volna. Szerintem emberi butaság ezt a viselkedésmódot folytatni, csakmert ezt látta másoktól! Ha az emberek az ilyen esetekhez hasonló lenézés és gyűlölködés energiáját alkotásba fektették volna akkor már nem itt tartana az emberiség!

Irigység amiből táplálkozik az indulat és butaság ami megakadályozza a gondolkodást, hogy átgondoljuk a dolgot, hogy tényleg mások felett állunk-e hogy megmondjuk mit tehet a partnerével, és mit nem.

A kérdező meg most mit vár? Önigazolást vagy véleményt?

Szerintem mindenki annyit és azzal szexel amennyit és akivel akar. Az ilyen kapcsolatoknak is megvan a maga intimitása, amibe csak két ember lát bele. Ha nekik így jó akkor miért lenne ez másnak gond?

Sokszor elgondolkodtató, hogy tanult normális embereket hogy meg tud bolondítani a csordaösztön és hogy tudnak beállni a fújoló tömegbe.

1. Egy ember, lány értékét nem használtság alapján kéne mérni, mint a középkorban. Már, ha nem vagyontárgynak tekintjük, és ugye nem!?

2. Az emberek szexuális élete magánügy amíg másoknak nem ártanak vele.

3. A józan észt érvényesülni kell hagyni az emberi hibákból adódó, érzelmi alapú agresszió előtt!

2011. máj. 16. 00:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!