Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így valaha párkapcsolatom? 23/F
Van egy elég bizarr perverzióm. Mióta az eszemet tudom, legkésőbb 3-4 éves korom óta vonzódom a pelenkához. Szeretem nézni, megérinteni, hordani. Tizenéves koromra már szexuális töltete is volt, és sajnos nem tudok róla lemondani mert annyira rég óta olyan mélyen bennem van, és fogalmam sincs hogy miért. Nagy nehezen elmentem pszichiáterhez, de nem tudott segíteni.
Tudom, ez beteg dolog, és abszolút megértem, ha egy lány nem hajlandó tolerálni. De nem tehetek róla, nem tudok ettől megszabadulni. Legszívesebben felakasztanám magam, de egyelőre még próbálok megoldást találni.
Kinőni nem fogja már ennyi idősen. Semmi baj mindenkinek vannak rejtett perverziói. De figyelj ne mond el egy lánynak sem, kapcsolat elején. Később pedig mikor összeköltözéshez kerül majd a sor akkor már úgyis megfogják érteni.
Hallottam olyan emberről akitől elvették a cumit mert sokáig cumizott kiskorában, azóta folyamatosan rág, ha nem rágót akkor kupakot stb. még sincs vele semmi baj, ez csak berögződés.
második: igen, egyébként tök normális fiatal srác vagyok, csak van ez a furcsa igényem
harmadik: gyakorlatilag lehetetlen gyógyítani, ahogy a pedofíliát és a homoszexualitást se tudják
Végül is ezen nagyon tényleg nincs mit gyógyítani mert ez nem kifejezetten betegség, hanem inkább tudat állapot.
Amugy meg ha egyébként tök normális vagy ahogy mondtad, van baráti köröd stb. és nem tartanak valami psziho hülyének akkor nem tudom mitől félsz. Értelem szerűen nem úgy kell felvezetni hogy már előre agyon sajnálod meg 100 bocsánatot kérsz hogy te mekkora egy perverz b*rom vagy és legszívesebben felakasztanád magad.
Mindenkinek vannak hülyeségei, esetleg valakinek kicsit jobban mint másnak, de hát neked ez, ennyi. Ha belehergeled magad hogy ez jaj de rossz az nem segít. Vannak nálad rosszabbak is.
ha jól elvernélek érte minden nap,akkor szerintem elfelejtenéd egy idő után.
amúgy meg olyan ez,hogy akarni kell és kész.
24/ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!