Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Ti szégyenlitek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti szégyenlitek ha a mellbimbótok megmerevedik, és átlátszik a ruhátokon?

Figyelt kérdés
A barátnőm ilyenkor nagyon szégyenlős, és inkább húz egy kabátot ,csak hogy ne lássa senki. Viszont sokszor lehet az utcán olyan nőket látni, akiknak majdnam kiszúrja a pólójukat a mellbimbójuk, és nem foglalkoznak vele. Ti melyik csoportba tartoztok?
2011. ápr. 26. 18:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem annyira nem zavar. Csak fehér póló alá veszek általában melltartót.
2011. máj. 18. 19:48
 22/25 anonim ***** válasza:
53%
En rohadtul gyűlölöm a melltartót, utálom azt aki feltalálta, egy felesleges keret. De mivel nem akarom h bámuljanak, kiröhögjenek, megszóljanak, mert hasonlók az ált. reakciók, így kénytelen vagyok. Persze vannak pillanatok, amikor nagyon jó. De ettől függetlenül nem szeretem, de mégis zavar ha látszik a bimbóm. Próbálok olyan ruhákat keresni, amikhez nem kell, de kevés ilyen van.
2011. máj. 18. 21:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Lányok, most komolyan, ne csináljatok ebből ekkora ügyet! Szerintem tök szexi, ha kemény a mellbimbó, és kicsit átüt. Persze aki nem szereti, ha nem a szemébe néznek mindig, az húzzon melltartót, oké, bár nekem nagyon tetszik és egyáltalán nem tartom gáznak.
2011. máj. 18. 21:46
 24/25 anonim ***** válasza:

ma 21:06

Bizony, mennyivel jobb volt a testet megnyomorító fűző*.*

2011. máj. 18. 22:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem ezt mondtam, az se volt jó/ lehetett jó, abszolút nem értem minek. Esztétikailag persze jó, de attól még ha leveszi az illető, nem biztos, hogy marad melle :):)
2011. máj. 20. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!