Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti szégyenlitek ha a mellbimbótok megmerevedik, és átlátszik a ruhátokon?
Figyelt kérdés
A barátnőm ilyenkor nagyon szégyenlős, és inkább húz egy kabátot ,csak hogy ne lássa senki. Viszont sokszor lehet az utcán olyan nőket látni, akiknak majdnam kiszúrja a pólójukat a mellbimbójuk, és nem foglalkoznak vele. Ti melyik csoportba tartoztok?2011. ápr. 26. 18:14
11/25 anonim válasza:
Nekem még szivacsos melltartón is átlátszik.. Én se szeretem "mutogatni" mert nem tartozik senkire. :) Ez olyan intim dolog.
12/25 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar. Nem is értem, hogy egyesek miért csinálnak ebből ügyet.
13/25 Megyeri Ivett válasza:
Ez nyártól szinte mindennapos próblémám. Próbáltam szivacs betétet, de az sem az igazi.Szerintem fogadd el vannak pasik akiknek bejön.Félkosaras melltartót pedig ne vegyél fel. Ez nem szégyen kérdése ez adodottság.
14/25 anonim válasza:
Engem nem zavar. Nekem nagyon kicsik a melleim melltartó sem kéne rá. Nem is értem én sem, hog ymiért kell ebből olyan nagy ügyet csinálni.
15/25 anonim válasza:
Engem zavar... De a szivacsos melltartó nekem beválik :D
16/25 anonim válasza:
Engem zavar, de nem szeretem a melltartót, szóval sokszor ráveszek vmit a pólóra, és úgy nem látszik.
17/25 anonim válasza:
Hogy lehet, hogy valakinek még szivacsos melltartón is átlátszik? Ezt nem értem.
18/25 anonim válasza:
Szerintem ne zavarjon semilyen nőt ez:Dszerintem ez nagyon "csábító" és szexis:)
19/25 anonim válasza:
melltartó. de ha azon keresztül is látszik, akkor igen, zavar.
20/25 anonim válasza:
Engem inkább az zavar, hogy vannak, akiket ez zavar. :D Mintha tehetnénk róla. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!