Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti szégyenlitek ha a mellbimbótok megmerevedik, és átlátszik a ruhátokon?
Figyelt kérdés
A barátnőm ilyenkor nagyon szégyenlős, és inkább húz egy kabátot ,csak hogy ne lássa senki. Viszont sokszor lehet az utcán olyan nőket látni, akiknak majdnam kiszúrja a pólójukat a mellbimbójuk, és nem foglalkoznak vele. Ti melyik csoportba tartoztok?2011. ápr. 26. 18:14
1/25 anonim válasza:
én abba a csoportba, hogy mindig hordok melltartót és úgy nem látszódik
4/25 anonim válasza:
Zavarna ha nem hordanék melltartót. Éljen a melltartó! :)
21/L
5/25 anonim válasza:
Igen, hiába van pici cicim, veszek rá melltartót, hogy ne látszódjon.
6/25 anonim válasza:
Feltalálták a melltartót :D vagy bnődnek olyan kicsi melle van h nemegy rá egy meltartó sem vagy mi? Xd
7/25 A kérdező kommentje:
Sok nőnek a melltartón keresztül is látszik...
2011. ápr. 26. 18:27
8/25 anonim válasza:
esetleg akkor ha nincs bélése a melltartónak. de ha van akkor nem látszódik.
9/25 Helloittvagyok válasza:
Énis szivacsosat hordok a pici cicimre.De ha itthon vagyok és jön egy kis hideg,hááát,párom rámveti magát,ha meglátja...én szeretem,de az utcán én sem szeretném.:)22L
10/25 anonim válasza:
én nem szégyenlem, szerintem az rohadtul erotikus :) persze többnyire rajtam is melltartó van, de pl. fürdőruhán keresztül mindig látni és valahogy abszolut nemzavar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!