Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki önhibáján kívül nem képes kiélni magát és emiatt később megcsalja a párját/házastársát, az rossz embernek tekintendő?
Figyelt kérdés
Elég gyakran előfordul szerintem. Vélemények?2011. ápr. 25. 22:09
31/38 anonim válasza:
Jajj, szó sincs erről, egyszerűen csak kíváncsi voltam nem csal-e meg a memóriám. Akkor is rácsodálkoztam, hogy adsz a véleményemre, de ez már nem mostanában volt. Sajnos és hála istennek a memóriám remek. Egyszerűen mindenre emlékszem, akár stílus alapján. Ez sok esetben remek, mások meg simán marhának gondolnak, amiért én olyan dolgokat jegyzek meg,amik náluk kb. 5 percig maradnak meg.
32/38 A kérdező kommentje:
Hogyne adnék már a véleményedre, ne hülyéskedj! Okos és jóindulatú embernek tűnsz, úgyhogy feltétlenül! Amúgy itt van az akkori kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..
2011. ápr. 26. 00:11
33/38 anonim válasza:
:) Igen azóta okultam magamból, meg látom is,hogy kicsit önbizalomhiányod van, ezért nem jött be a kezdeményezés, bár 10 lányból nem igen lehet következtetést levonni :) Őszintén szólva szerintem az önbizalomhiány és a görcsös partner akarás a te igazi problémád. Figyelmes vagy és értelmes, aki szeretőt keres nem igen akarhat jobbat. A gond az, hogy a saját elégedetlenséget tükröződhet rajtad és ezt észreveszik akár tudattalanul is mások. Szeresd magad és más is szeretni fog. A csajozós barátaidnak biztosan nincs gond az egójával :)
34/38 A kérdező kommentje:
Igen, valószínűleg. Bár nem tudom, hogyan tudnék lazítani, iszonyú görcsben vagyok. Köszi mindent, jó éjszakát, mert mindjárt eldőlök!:)
2011. ápr. 26. 00:21
35/38 anonim válasza:
Iszol egy feles whiskeyt, de csak akkor ha nem kocsival mész. Nem venném a szívemre, ha a tanácsom miatt kockára tennéd a jogosítványod :)
Jó éjt :)
36/38 A kérdező kommentje:
Ja igen, még valami: a chat.hu-n fent vagyok tom457 néven, ott meg tudsz nézni, ha kíváncsi vagy rám.
2011. ápr. 26. 00:23
37/38 anonim válasza:
Én nem mondanám rá, hogy jó vagy rossz! lehet hogy mind2-t szereti vagy szexuálisan vonzódik hozzá és ilyenkor nehéz dönteni. . . vagy egyszerűen nincs kielégülve de akkor meg miért nem mennek szét a párjával??? Ezt sose értettem. . .
38/38 anonim válasza:
"Kiélni magát"
Szerintem ez egy akkora baromság, mint ide Kína. Más nevében nem nyilatkozhatom, de én mindenkit "rossz" embernek tekintek, aki megcsalja a párját.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!