Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki önhibáján kívül nem képes kiélni magát és emiatt később megcsalja a párját/házastársát, az rossz embernek tekintendő?
Jó, rendben van, megpróbálom. Amúgy társkeresős képet tudtam volna belinkelni, de akkor tönkrevágnám teljesen az ottani esélyeimet, egy ilyen bemutatkozás után.
Köszi!
Az, hogy egy ámítás. Nincsenek non verbális jelek, nincs hang,hangsúly, illat,vibrálás. Ezek elengedhetetlen dolgok. Másrészről le tudom én írni az igazat úgy, hogy mindenki egy fantasztikus embernek tartson, és le tudom írni úgy,hogy mindenki szerint egy senki legyek. Szóval a fogalmazáson múlik minden és az egyén számára fontos dolgokon, pedig az egésznek egyáltalán nem ez a lényege.
A másik ok pedig maga a nézet, amit sokan vallanak, bár én nem feltétlenül értek ezzel egyet,hogy, aki társkeresőn fent van,az a valóságban nem igen talál párt. Szóval egyfajta megbélyegzés.
Annak.
Mi a fontosabb, pár dugás vagy egy házasság? Aki az előbbit választaná, inkább meg se házasodjon, hanem dugjon, amennyit akar. A Zélet nehéz, néha kompromisszumokat kell kötni, lemondani bizonyos dolgokról, mert nem megy minden egyszerre. A felelősséget meg vállalni kell, nem kifogásokat keresni, pláne nem ilyen kiélés-szintű baromságokban. Egy férfi attól férfi, hogy a rosszat is emelt fővel viseli, és nem bújik el előle.
Mióta nem volt barátnő?
Nos, négy éve nincs. 24 évesen volt az első, az első szex pedig 10 hónappal később, 25 évesen volt. Csak az első barátnőmmel történt meg, a második otthagyott, mire sor került volna rá. Azaz szex már öt és fél éve nem volt az életemben. Röviden ennyi.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!