Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki önhibáján kívül nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki önhibáján kívül nem képes kiélni magát és emiatt később megcsalja a párját/házastársát, az rossz embernek tekintendő?

Figyelt kérdés
Elég gyakran előfordul szerintem. Vélemények?
2011. ápr. 25. 22:09
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%

Ez a legszebb kifogás. Rengeteg olyan pár van még manapság is, akik kamasz koruk óta együtt vannak, a szüleim és mindkét nagyszülőm is, sőt a dédszüleim is. Ennek ellenére soha nem éreztek ilyesmit és nem csalták meg egymást. Ez rohadtul nem a kiélésen múlik, hanem az érzéseken.Ha szeretek valakit őt akarom, nem azt, hogy még 100-an megfektessenek, így a válasz igen, rossz ember.

Olyan meg nincs, hogy önhibán kívül. Mégis ki tehet róla, ha én nem fekszem le senkivel? Én..

2011. ápr. 25. 22:12
 2/38 A kérdező kommentje:

Hülyeséget írsz. Ha valaki önmaga dönt úgy, hogy elég neki egyetlen ember, az az ő dolga, legyen boldog! Ha viszont szeretne élni és nem megy neki, az már egy teljesen más kategória.

Az utolsó mondat meg főbenjáró marhaság. Ha valaki szeretne szexelni, de senki nem hajlandó vele, akkor ő ugyan mit tehetne?

2011. ápr. 25. 22:17
 3/38 anonim ***** válasza:
Marhaság? Ember, te vágyakról beszélsz, nem akaratról. Ha pedig senki nem akar veled szexelni,az mégis ki hibája? Mindenkié, vagy a tiéd?
2011. ápr. 25. 22:19
 4/38 A kérdező kommentje:
És akkor mit csináljon az illető? Kösse fel magát, mert mondjuk nem elég szép vagy gazdag? Aki nem elég jó, annak csak a szívás jut.
2011. ápr. 25. 22:22
 5/38 anonim ***** válasza:
Én tudok példát mondani rá: pl. a házasságon belül az egyik fél 2naponta szeretné a szexet, a másik havonta. Ilyenkor az első nyílvánvalóan nem tudja kiélni magát, ráadásul önhibáján kívűl. Én ilyenkor nem hiszem, hogy ő az egyedüli hibás, ha ez a kapcsolat ezért tönkremegy....
2011. ápr. 25. 22:26
 6/38 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne sajnáltassa magát ezzel a szánalmas dumával, hogy csak a szép meg a gazdag kell. Nekem sosem volt gazdag párom, sőt volt olyan,amelyik kifejezetten ronda volt, én mégis szerettem,mert még egy ilyen egyedi fazont nem láttam. Tipikusan a felelősség áthárítása másokra. Ez még vizsgán rendben van, mondjuk azt, hogy a tanár hibája,de azért a magánéletben igenis ismerjük el ha hibázunk, abból kell okulni. A nők a magabiztos férfiakat szeretik, a férfiak meg a magabiztos nőket. Én pl. nem vagyok vékony, napokig írogathatnám, hogy a férfiaknak csak a modellalkatú nők tetszenek, a végén el is hinném és a franc sem foglalkozna velem. Ellenben így,hogy igenis elfogadom magam,ez vagyok én hozzáállással rendelkezem semmivel sem érzem magam kevesebbnek és nem is vagyok kevesebb, mint bárki más. Ezt a hozzáállást javaslom neked is, ezen gondolkozz, ne azon, hogy meg fogod csalni a feleséged majd 10 év múlva.
2011. ápr. 25. 22:26
 7/38 A kérdező kommentje:
Azon mit fogadhatnék el, hogy teperek állandóan és nem jutok semmire? Közben mások annyit szexelnek, amennyit nem szégyellnek. Aztán majd valamikor házasodnak ők is, én is, nekik lesz 50 partner a hátuk mögött, nekem 1 és attól a pillanattól kezdve nem lehet senki más nekem? Ez nem hangzik túl jól. :(
2011. ápr. 25. 22:31
 8/38 anonim ***** válasza:
Tudod, ez a gond,hogy te a mennyiséget próbálod értékelni. Hány éves vagy,hogy ezen aggódsz? A 30 körüli férfiak azok akiknek a leginkább sikereik vannak partner szempontjából, mert egyszerűen akkor válik egy férfi vonzóvá. És továbbra sem értem miért járna jobban az, aki a múltban 50 nővel volt és van egy felesége, mint akinek van egy felesége. Az eredmény ugyanaz. És nem kell elvenned az elsőt, akivel lefekszel, azt kell elvenned, akiben megtalálod a másik felet. Voltál te már szerelmes?
2011. ápr. 25. 22:33
 9/38 A kérdező kommentje:

Viszonzottan még sosem voltam szerelmes. Két barátnőm volt eddigi életemben, nem beléjük voltam szerelmes, hanem a ténybe, hogy van barátnőm.

Egyébként fura, hogy így ráéreztél, mert pont 30 éves vagyok.

2011. ápr. 25. 22:44
 10/38 anonim ***** válasza:

Ez esetben meg 30 évesen lehetne több eszed. Mi nők odavagyunk a 30-as férfiakért. Nem kell csinálod semmit, csak elmenni szórakozni és várni,hogy észrevegyenek és észre fognak venni. Csak épp ne ezzel a szándékkal menj. Lerí egy emberről, ha nincs nője és bárki jó lenne neki.

Meg egyébként is, miért fontos ez? Ez nem érték, csak élvezet. Oké, ez is fontos, de ilyen idősen már fektethetnél nagyobb hangsúlyt arra, hogy mi az,ami igazán fontos.

2011. ápr. 25. 22:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!