Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mennyire gáz? Én reagáltam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire gáz? Én reagáltam túl?

Figyelt kérdés
Este kinyaltam a barátnőmet, megujjaztam szex nem volt mert azt mondta fáradt, de vagy 20 percig keményen kielégítettem, erre mondom neki kedvesen na és én kapok valamit? Általában le szokott szopni utána erre most ezt mondta: ne is gondolj arra, hogy leszoplak bocsi... vagyis leszoplak megkezdem neked de te fejezed be és nem nyelem most le bocsi... mondom jó készítek ki akkor zsepit, amúgy eddig mindig lenyelte... na mondja rá 5 percre mikor kezdem az akciót... nem kell zsepi lenyelem hagyjad... mondom jó oké leszopott de miután a szájába élveztem és lenyelte ezt mondta: fuuu ez most kicsit fura volt elég sós az íze brrr összerezdült. Most lehet sok olyan kaját ettem amitől sósabb lett, de eddig sosem vágott ilyeneket a fejemhez kicsit szarul éreztem magam hogy miattam lesz rosszul :S na én voltam aki túl reagálja vagy bnőm volt most kicsit szókimondó mert álmos volt?
2011. ápr. 25. 21:26
 1/9 Panda Péter ***** válasza:
83%
imádom az internet anonimitása mögé bújó emberek szókimondását.
2011. ápr. 25. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem kértem volna meg rá, légy férfi és ne csak egy ösztöneire hallgató állat. Lehet, hogy egyszer se esett igazán jól a spermád, de most kimondta amit érez.
2011. ápr. 25. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:

talán szókimondo volt de lehet csak fáradt volt és ezzel akart megleckéztetni hogy ne szekáld!

a kajátol lehet hogy az volt:) de ne foglalkoz vele:)folytasd csak:)

2011. ápr. 25. 21:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én meg leszarom hogy kinyaltátok, meg leszpoptátok egymást.

:)

2011. ápr. 25. 21:32
 5/9 anonim válasza:

A leírt párbeszéd alapján b.nőd kicsit nyers volt, de ez betudható annak ha tényleg hulla fáradt volt. szóval azt ajánljuk felejtsd el amíg ezek a "szókimondó" párbeszédek nem esnek túlzásba, és nem lesz egyre sűrűbben.

egy F/21 és egy L19

2011. ápr. 25. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
legközelebb inkább menj ki a wcbe és verd rá ki...ne pedig erőszakold rá...
2011. ápr. 25. 21:46
 7/9 Petru$h válasza:

mondjuk én sem bírom ha fáradtan nyaggatnak.

ha megunom akkor beadom a derekam én nem dolgozom az fix.

nem csoda h "gúnyolódott"

:D

2011. ápr. 25. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:
szép kis párkapcsolat ahol ennyire megértőek a felek, ha valaki fáradt...
2011. ápr. 25. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján alapvető baj van a kapcsolatotokkal. Nekem abszurd ez a hozzáállás..mindkét részről...hol az odafigyelés, empátia?

Ez régen rossz, hogy nyalás után elvárod a viszonzást. Nálunk ilyen nincs, imádjuk csinálni mindketten a másiknak, az van bennünk hogy jó legyen a másiknak...én egyszer voltam annyira fáradt, hogy nem tudtam megtenni, a barátomnak eszébe sem jutott kérni.

Te úgy írtad ezt le, mint valami kötelező kör, kötelesség...ez baj ha ehhez így álltok hozzá.

Az lett volna a normális tőled, hogy Kicsim (vagy ahogy hívod) nagyon elfáradtál? Megmasszírozzalak? Mit szólnál ha néznénk egy filmet, akkor pihenhetnénk.

Az meg elég beszédes, hogy azt mondta a lány, nem nyeli le. Nem akarok látatlanba okoskodni, de ÉN biztos vagyok benne, hogy eddig is azért nyelte le, mert az ő fejében is ott van ez az agyrém, a megfelelési kényszer, valamilyen szinten beteges is, hogy egy nő akkor (jó) nő, akkor becsülendő, ha...

Én nem tudom,ha valaki tapasztalatlan párkapcsolatok és szex terén, akkor a barátom meg én aztán azok vagyunk...mégsem fordult elő a fél év alatt ilyesmi. Lehet hogy nem vagytok még elég érettek a nemiséghez.

19/l

2011. ápr. 26. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!