Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást a barátommal, de az első alkalom egy rémálom volt, azt hittem szakítok vele. Azóta próbálja helyre hozni, de nem tudom elfelejteni. Elmondanátok a véleményeteket?
Nincs tapasztalata, én voltam neki az első. Elméletben jól felkészült. 4 hónap után tettük meg, előtte sokat pettingeltünk. Mikor szóltam neki, hogy kész vagyok rá, és már bármikor megtörténhet, egy este mire kijöttem a fürdőből, 3 mécses volt az asztalomon, sokat puszilgatott, simogatott, kényeztetett, de szóltam neki hogy épp megvan, és most nem jó.
Az első alkalom egy csalódás volt nekem. Annyira ki volt indulva, hogy olyan gyorsan behatolt, nem volt semmi előjáték, be sem voltam nedvesedve, behatolt, sírtam, annyira fájt, egyedül éreztem magam, nem hagyta abba attól hogy sírtam, mert úgy gondolta ez fáj, de túl kell élni. Elfordított fejjel csinálta, azt mondta azért, mert látta az arcomon hogy szenvedek és lelankadt volna neki ha néz. Össze voltam törve hetekig, még most sem oldódott fel bennem.
Aztán jött a szégyenkezés, hogy bocsássak meg, nagyon ki volt indulva, fogalma sem volt mit csinál velem.
Azzal vigasztalom magam, hogy nem így akarta. Mondta előtte, hogy úgy akarja, hogy jó legyen, és szép emlék legyen, ha később visszaemlékszem rá.
Mindig sokat ad, azóta is szexeltünk, folyamatosan az arcomat figyeli, puszil, csókol simogat, szinte kiszolgál, minig mondja hogy úgy csináljuk ahogy szeretném, megkérdezi, hogy szeretném-e, úgy kényeztet ahogy tud.
Oktatófilmet is letöltött, hogy lássa, hogy kell szájjal és kézzel örömet szerezni.
A 2. már nagyon jó volt.
Nagyon jó a kapcsolat különben, nagyon szeret, tényleg ritka jól megvagyunk. Csak ez a fekete pont a közös életünkben...
Most is tervez egy romantikus kirándulást, olyan programot csinált, amit szeretek.
Segít amiben tud, és gondoskodik rólam.
Az is baj lehet, hogy fogalma sem volt, hogy kell egy lány puncijával bánni, én mondtam el neki ezt is.
Arra gondoltam, hogy ezt korrigálhatnánk, de nem tudom,hülyének nézne-e, meg fogom kérni, hogy imitáljuk az első alkalmat. Legyen egy olyan szerelmeskedésünk, mintha az lenne az első. Csak feküdjön mellettem, simogasson gyengéden, pusziljon, csókoljon, jó sokáig, csak engem kényeztessen.
Mit gondoltok erről az egészről?
19/L
Szerintem az első alkalommal megzavarodott. Van ilyen. Ne tulajdoníts neki nagyobb jelentőséget, mint ami. Hiszen belátta, meg azóta is látod, hogy minden OK.
Az ötleted, pedig jó. Főleg téged tud talán megnyugtatni.
Nem értem teljesen, amit írtál.
A legelső együttlét történt akkor, amikor te szóltál neki, hogy nem jó, mert menstruálsz, és mégis belekezdett? Vagy az már egy következő alkalom volt?
Mi az, hogy "annyira ki volt indulva"?
Abból amit leírtál, úgy hangzott, mintha megerőszakolt volna.
Sajnálom, de szerintem ezt már nem fogja neked jóvátenni soha. "Immitálhattok" egy következő alkalmat, de mindig tudni és érezni fogod, milyen volt az első.
Nem is az a gáz, hogy fájt neked, hanem az, hogy nem törődött veled rendesen közben.
Nézd...fél éve vagyunk együtt, hétköznap találkozunk mindig, napi 3-4 órára, néha a hétvégéket is együtt töltjük,tehát van múltunk. Ezen kívül nem ártott nekem semmivel. Én úgy vagyok vele, hogy nem sok fiú adja meg a barátnőjének érzelmileg azt, amit Ő nekem. Azóta teljesen jók a szeretkezések, azt az egy alkalmat kivéve mindig sokat ad.
Megviselt engem ez a dolog...de azt is nézem, hogy ne volt tapasztalata...és hogy a szándéka mi volt (mécsesek).
Én azért bízom benne, hogy oldódik ez bennem. Annyi, de annyi szép órát töltünk együtt. Az, hogy behatolt, csak egy része volt a dolognak, egy kis százaléka. Hál Istennek nem merül ki ennyiben a szexuális paletta.
Szóval ha rossz ember lenne, és több ilyen elítélendő dolga lenne, más lenne a véleményem. De ezt megbocsátottam.
Csak nyomaszt. És néha csak úgy eszembe jut, és szétvet a düh. Változtatni akarok rajta.
Oké, de a kérdésemre még nem válaszoltál.
Szerintem ezen változtatni nem tudsz, az éles rossz emlékeket nem lehet kitötölni. Annyi, hogy halványulni fog idővel, ha a kapcsolat továbbra is jó és stabil marad.
Ahha...lány létedre jó érzelmes lehetsz, kedves utolsó!
Először is, p*csája azoknak van, akik használják ezt a szót, meg akiket nem nevelt meg az anyjuk. Ja meg a k***knak.
Másodszor. Kicsi lány, a nagy nénik meg bácsik épp arról beszélgettek, hogy egy lány, aki 19 éves koráig őrizgette a szüzességét, úgy veszítette el, hogy az szinte megerőszakolás számba ment el...
Első alkalom egyszer van, és a nagyok tudják, hogy ez egy érzékeny lánynál meghatározó. Aki szereti a párját, emlékezetessé, vagy legalábbis szeretetteljessé akarja tenni. Ez nem olyan, hogy megbánja és oké..még szép hogy bánja, különben nem is szeretne igazán.
Durva példa, és soha nem következne be:pl. megcsalom a barátomat, de megbánom, és soha többet nem teszem, a megcsalás óta csak vele vagyok és megadok mindent...akkor ő az idióta, mert nem alélt el, hogy azóta milyen jófej vagyok?
......
A megcsalás és az első "borzasztó armagedon" sex-et nem lehet egy kalap alá venni. Ha meg megerőszakolásnak titulálod,akkor még mindig te vagy az idióta,hogy nem választottál ehhez megfelelő partnert...még mindig 22L
Ui: Elhiszem,ha szar volt,de gondolj bele mi jön még ezután?Szerintem vonulj kolostorba míg nem késő!
Jah és tényleg mennyi értelme volt,hogy 19 éves korodig tartogattad magad egy olyan palinak akit az első után dobni is akarsz, nagy okosság tényleg! 22L
Nekem a mostani párom nem az első volt,de már 4 éve élünk együtt. Ezt gondold át kislányom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!