Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leírnátok a véleményeteket?...

Leírnátok a véleményeteket? Túl vagyok az első inszemen. Tegnapra nem vártam, nem is jött meg. A többi info lent.

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt este menziszerű görcseim voltak, csak picit feljebb a petefészkeimtől. Tegnap is görcsöltem (hol előjött, hol elmúlt). Tegnap együtt voltam a párommal, utána egy pici rózsaszínes váladék jött ki, azt hittem reggelre meg is jön, de nem, sőt a hőm feljebb kúszott.

Viszont csináltam egy tesztet, (bár lehet, hogy nem jól, mert én éjszaka is járok wc-re) és az negatív lett. Mi lehet velem?

Köszi

2010. nov. 7. 09:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, hány nappal vagy túl az inszemen? Én a 15.ik napon teszteltem pozitívat, előtte csak negatívat.
2010. nov. 7. 10:53
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Hány napja volt az inszem?

A 10. nap után, már pozitivnak kellene lennie a tesztnek, és nálunk szigorú házasélet tilalom is volt!

Milyen tesztet csináltál?

Hány naposak a ciklusaid és milyen gyógyszereket kaptál?

2010. nov. 7. 10:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kell 10 nap után pozitívnak lennie, sőt akkor még elvileg nem is lehet, mint írtam nekem a 15ik napig negatív volt, még aznap este is amikor már 2 hét eltelt, csak másnap reggelre lett nagyon halvány pozitív és utána erősödött napról napra a csík. Az jó ha fenn van a hőd!
2010. nov. 7. 10:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Pénteken volt a 14.nap. Hétfőn kellene vizeletet vinnem, de fölösleges, ha a teszt negatív.
2010. nov. 7. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a kapott hormongyógyszerek miatt késik?

Én inszem után Duphastont szedtem, attól elvileg nem jön meg. Azért még tesztelj újra pár nap múlva

2010. nov. 8. 13:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Sajna nem sikerült. :((((

Régebben is kaptam progeszteront és nem borította fel a ciklusom.

2010. nov. 14. 14:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnalom, de ne add fel soha!!
2010. nov. 15. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!