Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyiért vállalnátok egy menetet?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok légyszíves. Nem arra vagyok kiváncsi, hogy semennyiért, egy helyes fiúval ingyért, nem vagyok olyan....
Álszentkedés nélkül ( nem elszállva magadtól) egy ápolt, kedves sráccal mennyiért engednél egy menetet? Aztán mindenki menne a dolgára tovább... Semmi sincs ingyen, mindenért fizetni kell, a kapcsolatban/házasságban is szó van pénzről csak nem ilyen nyíltan. Nem bunkó válaszokat kérek, a mai világban teljesen elvetendő dolog lenne ez? Annyi helyen olvasni ilyenről.
Prűdség nélkül nem qrva vagy csak egy kis kikapcsolódást adsz egy srácnak. Árak ne a csillagos eget verjék, jó csajokat találni erre hivatott oldalakon. Köszike.
Szerintem egy életre megnyomorítana lelkileg, ha le kéne feküdnöm valakivel, akit még csak nem ismerek. Úgy élném meg, mintha megerőszakolnának. Tudom, hogy írtad, hogy ne verdesse a csillagos eget az összeg, de nekem kéne adni legalább 5 millió forintot, annál kevesebbért nem tenném tönkre az lelkemet meg az életemet...
20/L (szűz)
2011. ápr. 27. 16:18
32/41 anonim válasza:
én kb 20-30 ezerért vállalnám el,attól függően,h milyen a pasi....Viszont nem hiszem,h nálam jobb csajt találsz itt :) és ez nem egoizmus,úgyis anonim az egész,szval reálisakat mondok...
19/L
2011. ápr. 27. 16:43
33/41 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam,,hogy szexpartnert keresek. Anoním módon lehet válaszolni köszönöm aki leírta véleményét. Örülök,hogy több különböző vélemény érkezett, így érdemi válaszokat kaptam. Gyönyőrűek a magyar lányok,jobb a discoban pár ital után összefeküdni? Várom a további válaszokat, szép hetet mindenkinek.
2011. ápr. 27. 20:54
34/41 anonim válasza:
Nem talál nálad jobbat.. arra kíváncsi lennék..:D
2011. ápr. 27. 21:26
35/41 A kérdező kommentje:
Aki szeretne valaki komolyan beszélni a témáról privát emailt köszönettel várok. Normális levelekre válaszolok. Üdv mindenkinek.
2011. ápr. 27. 21:59
36/41 anonim válasza:
Mennyi lenne a max amit kifizetnel?:)
2011. ápr. 27. 23:50
37/41 A kérdező kommentje:
Kedves 23:50 kommentelő
Nem kimondottan rólam szól a kérdés.
Választ szerettem volna kapni egy kérdésre anoním módon.
Köszönöm és várom továbbra is a megtisztelő hozzászólásokat.
2011. ápr. 28. 08:10
38/41 A kérdező kommentje:
Hogy kérdésedre válaszoljak nagyon kedves,jó humorú srác vagyok. Időm nincs a tiszteletkörökre, egy vacsora és beszélgetés után ha a hölgy is úgy látja lehetne egy kellemesen együtt töltött pár óra. Semmilyen extrém dolog, semmi amit a hölgy elutasít normál szexuális együttlét. Nem partnert keresek, nagyon szépek a magyar hölgyek van akivel szívesen együtt lennék. Minden előítélettől mentesen,teljes diszkréció mellett. Emelett kapcsolatban nagyon romantikus alkat vagyok, nem arra megyek, hogy a discoban pár ital után hazavihessem a csajszit. Egy kellemes együttlét. Ennyi. Sokaknak nem elfogadható dolog, megértem, tiszteletben tartom. Én úgy vélem az én értéktendembe ez belefér. Egy kellemes délután vagy este. Ennyi. Köszönöm.
2011. ápr. 28. 09:13
39/41 anonim válasza:
Teljesen egy hangon vagyok a kérdezővel. Én sem hiszem hogy minden nő ennyire szent legbelül, hogy nincs olyan pillanat amikor arra vágyik, hogy egy pasi körülrajongja eltöltsenek egy jó estét és reggel véget érne. Én egy fillért se adnék egy lánynak se azért, hogy lefeküdjön velem, mert én nem akarok senkire semmit rákényszeríteni, arról nem is beszélve, hogy nekem is jó lesz meg neki is... 18/F
2011. ápr. 28. 16:05
40/41 anonim válasza:
És bocsi tudom nem ez volt a kérdés, de gondoltam leírom a véleményem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!