Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mennyiért vállalnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyiért vállalnátok egy menetet?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok légyszíves. Nem arra vagyok kiváncsi, hogy semennyiért, egy helyes fiúval ingyért, nem vagyok olyan....

Álszentkedés nélkül ( nem elszállva magadtól) egy ápolt, kedves sráccal mennyiért engednél egy menetet? Aztán mindenki menne a dolgára tovább... Semmi sincs ingyen, mindenért fizetni kell, a kapcsolatban/házasságban is szó van pénzről csak nem ilyen nyíltan. Nem bunkó válaszokat kérek, a mai világban teljesen elvetendő dolog lenne ez? Annyi helyen olvasni ilyenről.

Prűdség nélkül nem qrva vagy csak egy kis kikapcsolódást adsz egy srácnak. Árak ne a csillagos eget verjék, jó csajokat találni erre hivatott oldalakon. Köszike.

2011. ápr. 25. 08:52
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt szeretném megtudni, hogy pénzért hajlandók-e a csajok a "csak szexre kellesz"-t bevállalni. Nem a hivatásos örömlányokra gondoltam, nem a discora. Természetesen dok múlik a kinézeten. A mai világban annyi helyen olvasom, hogy ez már nem tabutéma. Anoním módon lehet válaszolni, de egy hőn áhított dologért (reális elképzelés) számít az az egy óra? Nem alkesz,drogos pasassal, hanem egy ázlagos sráccal.
2011. ápr. 25. 13:42
 22/41 anonim ***** válasza:
értelmes fiúnak látszol, szerintem könnyen találhatnál magadnak egy párt :)
2011. ápr. 25. 16:13
 23/41 anonim ***** válasza:
INGYEN! 19!
2011. ápr. 27. 13:39
 24/41 anonim ***** válasza:
60%
Én bátor vagyok, bevállalnám 10-ért is. :) Ha elméletben nézzük. Jó üzlet, én is jól érzem magam, és még hasznom is származik belőle. És nincs kötelezettség, nincs mivel elszámolnom magam felé. Persze kell ehhez jó adag nyitott gondolkodás is. :)
2011. ápr. 27. 14:11
 25/41 anonim ***** válasza:
60%
En nem leszek alszent, en bevalalnam parom mellett is, mert eskuszom es tudom nagyon jool, hogy imadom es szeretem a parom, de mar volt egy ejszakas kalandom baratom mellett, es semmit de abszolut semmit nem rontott a kapcsolatunkon, mert siman 1 ejszaka volt, amikor reszeg voltam... tudom elitelendo, de nem erdekel...emellett meg csak akkor valalnam ha legalabb minimalis szinten, de vonzodnek a pasihoz, es persze csak egy korhataron belul... olyan 15-20 ezerert mar siman, de extrak nelkul, siman oral es az aktus... 18/L
2011. ápr. 27. 14:25
 26/41 anonim ***** válasza:
na.. csak hogy felfogd. a nők ha kapcsolatban vannak oly annyira szeretik a másikat h csak ő neki adják oda a testüket, mert az nem egy tárgy h csak szex stb. -.- az a nő aki úgy gondolja h az nem 'lelkimegcsalás' vagy hogy mondtad.. az elsősorban hűtlen és igen.. k*rva. ._.
2011. ápr. 27. 14:27
 27/41 anonim ***** válasza:
Szerintem te egy nagyon értelmes, intelektuális, és tanult ember vagy ahogy az írásodból kiveszem. Nem gondolnám hogy te nem találsz magadnak párt / fizetned kéne a szexért... ;)
2011. ápr. 27. 14:28
 28/41 anonim ***** válasza:

Nekem volt hogy 200 ezret felajánlott egy újgazdag egoista majom. Abszolút komolyan gondolta.. úgyhogy szerintem igen is reális a 10-15 ezernél magasabb "fizetség". Persze nemet mondtam, mivel ismertem, sok közös ismerősünk van. Egy teljesen idegennel, akivel ha megtörténne biztosan tudhatnám hogy nem tudódik ki, 50 ezerért is benne lennék talán.. De én biztos megkérdezném, mennyit érek meg neki.

175 centis, vékony, formás lány vagyok. Hosszú szőke hajam van, cicaszemek, formás mellek és bomba fenék. Eddigi összes intim együttlétem után az egekbe magasztaltak, de én tudom hogy jó vagyok.:)

A külsőmet szimplán leírtam, nem vagyok egoista, a szexben nyújtott teljesítményemmel pedig tisztában vagyok.:)

18L

2011. ápr. 27. 14:30
 29/41 anonim ***** válasza:
Ennyi bombázót, lassan és szexuálisan tökéletes nőt. Na megint úgy érzem, hogy én akkor jól beleválasztottam, abba az 1 ezrelékbe...
2011. ápr. 27. 15:43
 30/41 anonim ***** válasza:

A kérdező szellemileg nagyon fejlettlen. Nem tudom máshogy kifejezni, mert ennek nem sok köze van az intelligenciához ezzel ne keverje senki sem.

Inkább személyiségfejlesztésre költenéd a pénzt, mint qrvákra.

2011. ápr. 27. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!