Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mennyiért vállalnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyiért vállalnátok egy menetet?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok légyszíves. Nem arra vagyok kiváncsi, hogy semennyiért, egy helyes fiúval ingyért, nem vagyok olyan....

Álszentkedés nélkül ( nem elszállva magadtól) egy ápolt, kedves sráccal mennyiért engednél egy menetet? Aztán mindenki menne a dolgára tovább... Semmi sincs ingyen, mindenért fizetni kell, a kapcsolatban/házasságban is szó van pénzről csak nem ilyen nyíltan. Nem bunkó válaszokat kérek, a mai világban teljesen elvetendő dolog lenne ez? Annyi helyen olvasni ilyenről.

Prűdség nélkül nem qrva vagy csak egy kis kikapcsolódást adsz egy srácnak. Árak ne a csillagos eget verjék, jó csajokat találni erre hivatott oldalakon. Köszike.

2011. ápr. 25. 08:52
1 2 3 4 5
 1/41 Kései Sirató ***** válasza:
65%
Aki pénzért csinálja, az qrva. Rosszul gondolod, ha azt hiszed, h nem így van. Annyira csúnya vagy, h ingyen nem találsz nőt?
2011. ápr. 25. 09:03
 2/41 anonim ***** válasza:
78%
Öt ezerért betonozok is.
2011. ápr. 25. 09:17
 3/41 anonim ***** válasza:
57%

Férjnél vagyok, és így soha a büdös életben nem kéne pénzt kérnem ilyenért.

Amúgy, ha egyedülálló lennék és nem találnék párt magam mellé, akkor pedig lehet, hogy én is kipróbálnám ezt a luxus prosti dolgot. De nagyon ritkán csinálnám, és csak is olyannal, de tényleg csak olyannal, aki nekem is tetszik és ápolt!!! Legalább 30.000 Ft-ot kérnék egy estéért, mert tudom, hogy megérdemelném. Jól nézek ki, ápolt vagyok, és jó vagyok az ágyban!

Nyugodtan lelehet pontozni az őszinte válaszomért. De nem érdekel mások véleménye! Én megtenném, de csak ha egyedül lennék.

Erre sosem kerül sor!

2011. ápr. 25. 09:19
 4/41 A kérdező kommentje:
A szex az csak testiség,semmi más.A szeretkezés,az valami egész más...
2011. ápr. 25. 09:22
 5/41 anonim ***** válasza:
78%
Az adósságaim kifizetéséért, vagyis 4 millió ft-ért. Ennyit viszont senki nem adna, mivel se szép nem vagyok, se lepedőakrobata. :)
2011. ápr. 25. 09:23
 6/41 anonim ***** válasza:
50%

Így, hogy van párom semennyiért.

De ha nem lenne akkor szerintem biztosan ahhoz tenném függővé az árakat, hogy milyen ápolt, igényes az a férfi.

Amúgy az aló határ olyan 500ezer lenne. És biztos van az a szint, amit én se vállalnék, pl: hajléktalanok, vagy nagyon idős emberek.

2011. ápr. 25. 09:31
 7/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat.
 8/41 anonim ***** válasza:
50%
Ja, és persze úgy, hogy senki nem tudhatja meg:)
 9/41 anonim ***** válasza:
48%
ha nem lenne párom, 50 ezerért kapásból bevállalnám.
2011. ápr. 25. 09:33
 10/41 anonim ***** válasza:
56%

fesztiválra gyűjtök...150 000 Ft a minimum

16l

2011. ápr. 25. 09:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!