Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt szeretőtök? Miért, mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt szeretőtök? Miért, mi húzott hozzá?

Figyelt kérdés

Akár az emberhez akár, mint szórakozás vagy egyéb szempontból. És az okára is kíváncsi lennék, hogy miért? Hány évesek voltatok és a Ő?

Kort és nemet is légyszi!

Köszi.

2011. ápr. 25. 06:24
1 2
 11/19 anett-ka válasza:
75%
Jobb vele a sex mint a férjemmel. Sőtt szuper. Én 34 ő26.
2011. jún. 2. 21:50
 12/19 cherry. ***** válasza:
57%
Hányadékok vagytok!
2011. jún. 2. 22:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Volt, izgalom miatt, hogy bebizonyítsam hogy nem fogok lebukni. nem buktam le, de meguntam.
2011. jún. 2. 22:18
 14/19 anonim ***** válasza:

volt, de egy idő után fájdalmas a szeretői státusz. én17 voltam,ő28 2gyerekkel és feleséggel.csak a szexre épült később érzelmek is kialakultak....vége lett

most 19 vagyok egy 24 éves srác szeretője, ő szintén független mint én, egy időbe jártunk is de nem müködött, azért maradtam meg a szeretőjeként hogy ne veszitsem el őt

2011. jún. 2. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:
12%
fasza vagy
2011. jún. 3. 00:23
 16/19 anonim ***** válasza:
Van és sokszor volt is szeretőm, de a szeretővel csak játszok semmi komoly, és a háttérben pedig a nagy ő aki belőlem a legjobbat kapja, és nem egy kiéhezett nőt aki türelmetlen. Nem fer ez de kell aki leköti a szexuális energiámat
2011. jún. 3. 02:35
 17/19 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel ezt a kérdést, mert van párom, aranyos, ennivaló, szeret meg minden, de lusta szexelni ezt Ő is megmondta. meg zavarja, h a szülei bármikor benyithatnak. Vettem zárat, fel is lett téve. Ez se elég, nem jó, mert azt hiszi akkor dübörögni fognak, stb. Most kinn alszunk a kertben, de ott se jó, ezt nem tudta megmagyarázni. Ebben az évben ha hiszitek, ha nem csak 3x voltunk együtt.

nekem kevés. Legalább hetente, kéthetente egy tartalmasra lenne szükségem. Hétvégén nem dolgozik, de akkor is kitalál valamit, hogy ne kelljen. Anyagi okokból nem tudunk különmenni.

:-(((

2011. jún. 3. 13:08
 18/19 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel és kitartás! Ha szeretet nincs is, az az energia remélhetőleg valahol megtérül amit belefektettél. A szexuális aktusok gyakorisága attól is függ, hogy a párod milyen nemű illetve kívánjátok-e még egymást.

Minden esetre jó lenne ha őszintén elbeszélgetnél vele erről. Én drukkolok :)

2011. jún. 3. 15:09
 19/19 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk erről a párommal, de Őt nem érdekli. Azt hiszi nem fontos. De nekem igen, majdnem annyira, mint az evés meg az ivás, hiányzik. A titkos imádómmal mindent meg lehet beszélni, kivétel nélkül! Párommal próbálom, nem megy és őszintén szólva belefáradtam.
2011. jún. 3. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!