Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt szeretőtök? Miért, mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt szeretőtök? Miért, mi húzott hozzá?

Figyelt kérdés

Akár az emberhez akár, mint szórakozás vagy egyéb szempontból. És az okára is kíváncsi lennék, hogy miért? Hány évesek voltatok és a Ő?

Kort és nemet is légyszi!

Köszi.

2011. ápr. 25. 06:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

6dikba jártam mikor megtetszett egy lány, akkoriba még gyerek voltam, de azért együtt játszodtunk szünetben, 8dikba majd a barátnőm volt, de mikor 9be kerültem (más városba), se telefon se semmi, vége lett. Majd 11be csak visszaszereztem őt, s azóta vele vagyok. Most egyetemista vagyok.

Hogy miért kell nekem? Nem tudom, de kell. Úgyanolyan az életfelfogásunk, de mégis ellentétek vannak köztünk, melyek kölcsönösen tetszenek, segítsük egymás napjait, este van aki jó éjt üzit írjon.

2011. ápr. 25. 10:33
 2/19 A kérdező kommentje:
Úgyértem, hogy párkapcsolatban élők akiknek volt egy titkos viszonyuk.
2011. ápr. 26. 13:05
 3/19 anonim válasza:
van. úgy hogy a fiúnak van barátnője. Hogy miért? az egy jó kérdés... :D én nagyon szeretem a fiút, de ő nem akar többet, amúgy meg mikor együtt vagyunk jól érezzük magnkat. (én 18l ő 25f)
2011. ápr. 26. 13:30
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
Jobban szopik mint az asszony
2011. ápr. 26. 16:55
 5/19 anonim ***** válasza:

16.55 nél a pont.

Az emberek azért tartanak szeretőt, mert már kicsit "unalmas" az állandó párral való szex.

2011. jún. 2. 21:10
 6/19 anonim ***** válasza:
8%

a legelső egyetemista meg.... azt sem tudja mi az a szerető, látszik, hogy nem sok lányt dugott, hogy ő szeretőt tartson??

Egyetemista, még a szüleivel él, és ágyból sms ezgetnek esténként?? Ennek szeretőt???

2011. jún. 2. 21:11
 7/19 anonim ***** válasza:
9%
sajnos nem volt még ! de legszivessebben tartanék , mint az arab férfiak , akkár 4-5 nöje is lehet !!
2011. jún. 2. 21:28
 8/19 anonim ***** válasza:
75%
Hogy mi húzott hozzá? Szerintem egyértelmű...hatalmas volt.Még annál is nagyobb, de a lényeg, hogy tudta is használni. Mindent tudott a nőkről aminek az intimitáshoz köze volt. A borotválás, masszázs, bemelegítés, anális, vaginális, csikló orgazmus... mindenben penge volt. Csak sajnos a "zacskót a fejre " tipikus esete. Neki is és nekem is volt párom, semmi másról nem szólt a dolog csak arról. Minden gátlás, előítélet, és vicc nélkül próbáltunk ki bármit ami csak érdekelte valamelyikünket. A beszélgetéseink is csak erre a témakörre korlátozódtak. Még azt sem tudtam hány éves volt.Pár hét után uncsi lett. Fájdalom és sajnálat nélkül,viszont rengeteg tapasztalattal az örömszerzés terén szépen búcsút intettünk egymásnak. Szerintem ilyen szeretőre minden fiatal lánynak és fiúnak egyaránt szüksége van.
2011. jún. 2. 21:35
 9/19 anonim ***** válasza:
Egyébként 18 voltam ő meg 30 körül
2011. jún. 2. 21:36
 10/19 anonim válasza:
91%

Néha azért tartanak a férfiak szeretőt, mert túl fiatalon jöttek össze a barátnőjvel és még nem tudta kiélni magát. Mivel nagyon szeretik a barátnőjüket nem akarnak szakítani vele, de vágynak más nőkre, a változatosságra, mivel nem élték ki magukat. Nem marad más választás, mint a megcsalás... Leegyszerűsítve azért csalják meg a férfiak a barátnőjüket, mert nagyon szeretik:D

Másik ok pedig az unalmas szex!

2011. jún. 2. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!