Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt szeretőtök? Miért, mi húzott hozzá?
Akár az emberhez akár, mint szórakozás vagy egyéb szempontból. És az okára is kíváncsi lennék, hogy miért? Hány évesek voltatok és a Ő?
Kort és nemet is légyszi!
Köszi.
6dikba jártam mikor megtetszett egy lány, akkoriba még gyerek voltam, de azért együtt játszodtunk szünetben, 8dikba majd a barátnőm volt, de mikor 9be kerültem (más városba), se telefon se semmi, vége lett. Majd 11be csak visszaszereztem őt, s azóta vele vagyok. Most egyetemista vagyok.
Hogy miért kell nekem? Nem tudom, de kell. Úgyanolyan az életfelfogásunk, de mégis ellentétek vannak köztünk, melyek kölcsönösen tetszenek, segítsük egymás napjait, este van aki jó éjt üzit írjon.
16.55 nél a pont.
Az emberek azért tartanak szeretőt, mert már kicsit "unalmas" az állandó párral való szex.
a legelső egyetemista meg.... azt sem tudja mi az a szerető, látszik, hogy nem sok lányt dugott, hogy ő szeretőt tartson??
Egyetemista, még a szüleivel él, és ágyból sms ezgetnek esténként?? Ennek szeretőt???
Néha azért tartanak a férfiak szeretőt, mert túl fiatalon jöttek össze a barátnőjvel és még nem tudta kiélni magát. Mivel nagyon szeretik a barátnőjüket nem akarnak szakítani vele, de vágynak más nőkre, a változatosságra, mivel nem élték ki magukat. Nem marad más választás, mint a megcsalás... Leegyszerűsítve azért csalják meg a férfiak a barátnőjüket, mert nagyon szeretik:D
Másik ok pedig az unalmas szex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!