Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítana velem ezért?
A barátommal már 8 hónapja együtt vagyunk ,de félek ha lefekszünk MAJD egymással akkor szakítani fog velem mert lóg a mellem és hát köztudott,hogy egy pasinak a mell a legfontosabb mármint azért örül ha szép és feszes a párja melle.Nagyon félek,hogy ha lefekszem vele vagy beszélek vele erről akkor el fogom veszíteni és ezt nem szeretném.
pár tippet kérnék,ogy hogy adjam neki elő a dolgot vagy ,hogy fiúk még is mennyire számít a mell?:)
előre is köszönöm a válaszokat :)
Ha ennyi ideig melletted volt szex nélkül, akkor valószínűleg azért maradt melletted, mert szeret. Nem a melledet szereti, nem a fenekedet szereti, hanem Téged. Úgy, ahogy vagy. És hidd el, ha egyszer szexre kerül a sor, és meztelenül lesztek egymás mellett, az fog legutoljára eszébe jutni, hogy esetleg lóg a melled... :)
18/L
nekem nagyon pici a mellem, ezért utáltam ha a barátom ott simogatott meg iylenek, mert féltem, hogy nem fog tetszeni neki, meg hát elégjó srác, tehát lazán megkaphatna egy nagymellű csajt is. neki is feltünt, hogy nemnagyon szeretm, ha megérint ott, ezért rákérdezett, hogy mi a baj. én meg mondtam neki, hogy hát na kicsi a mellem. ő felháborodot, hogy nem is (perszee...) meg hogy ő imádja őket. ha nagyobb lenne, azt se küldené el a fenébe, de ugy szeret ahogy vagyok, és ez kb 1hónap járás után.
ezért nem fog téged dobni :)
Meg se emlisd ezt neki! A ferfiak addig nem vesznek eszre testi hibat, amig mi nok (gyarlo modon) fel nem hivjuk ra a figyelmuket.
Pl: En - Jaj de narancsboros a combom
Pasim - Mi az a narancsbor?
En megmutatom
O - Jeee, tenyleg van narancsborod :S
Szoval ne szolj, es ne is aggodj, biztos nem fog elhagyni a melled miatt. Valoszinuleg, ha mar 8 honapja veled van, meg szex nelkul is tudhatja milyen formaju, allagu a melled.
Nem ertek egyet a 19-47-essel. En a hasam miatt vagyok nagyon nagyon gatlasos, es a barataim joval azelott tudtak errol a problemamrol hogy lefekudtem volna veluk, es mindegyikuk nagyon kedves es megerto volt es attol hogy nem lapos a hasam meg vonzodtak (a jelenlegi vonzodik) hozzam es ok probaltak mindig meggyozni arrol (szoval es tettel egyarant) hogy ez mennyire nem
szamit es mennyire vonzonak tartanak. Attol hogy nem vagy tokeletes meg tetszeni fogsz neki, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!