Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elhagynátok a párotokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat a szex miatt, a hiánya miatt?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi ha a párotokkal nem szexeltek csak havi 1szer és elmondanátok,hogy nektek ez gond és a párotok azt feleli,hogy ő fáradt azért nincs szex..akkor mit tennétek?
2011. ápr. 24. 16:45
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Szereted őt, és szexelni is akarsz. Ő meg nem akar veled szexelni, mert...

Féloldalas az egész, és csak papucs vagy. Ha tenni kell majd érted valamit, ugyanúgy otthagy mert fáradt. Legkésőbb az első gyereknél szétmentek.

2011. ápr. 24. 17:58
 22/30 anonim ***** válasza:
Nem hagynám el, foggal körömmel azon dolgoznék, hogy valahogy megoldjuk a problémát, viszont, ha ő erre hajlandóságot nem mutat, és figyelembe se veszi, hogy én mit akarok, akkor viszont nem a szex miatt dobnám, hanem azért mert nem törődik velem, és nem hajlandó a problémát megoldani. Ha régen többször volt kedve hozzá és most nincsen akkor valami bizony változott, és a kapcsolatotokkal vannak problémák, lehet már nem a szerelem tartja össze, hanem csak a megszokás, és ő teljesen elhidegült már....
2011. ápr. 24. 17:59
 23/30 A kérdező kommentje:
Megpróbálok vele higadtan de határozottan beszélni vele,én szeretném ha úgy müködnének a dolgok mint korábban :-)
2011. ápr. 24. 18:01
 24/30 anonim ***** válasza:

Dehogy maradsz hoppon, egy szexéhes nő mindenre képes!!!!:)

Úgy ragadd meg a drágádat, hogy ne is tudjon menekülni. Biztos van valami szexi rucid, azzal meg tudod koronázni az estét. Ha ezek után is lepattint, akkor azt kell mondanom tényleg gond van. De nem kell az ördögöt a falra festeni, igenis ma beveted magad, holnap meg szépen beszámolsz, hogy mi volt....:)

2011. ápr. 24. 18:02
 25/30 A kérdező kommentje:
Rendben:-)))Beszámolok ígérem :-)
2011. ápr. 24. 18:15
 26/30 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. ápr. 24. 19:19
 27/30 anonim ***** válasza:

Szia!Én a helyedben mielőtt eldobnám megkérdezném mit szóla ahhoz ,ha érzelem nélkül valaki mással lefeküdnél akit ismersz is és kölcsönösen "kihasználnátok" egymást.Így neked lenne szex ami igen fontos a barátod meg pihenhetne és rájönne ,hogy hülye volt...Hogyha szereted és jó is a dolog akkor ne dobd el.Inkább helyettesítsd.Én azt javaslom ,hogy ha nem megy bele akkor hagyd ott.

22évesen még milliárdnyi lehetőséged van..

20/f

2011. ápr. 24. 19:28
 28/30 anonim ***** válasza:

17:59 - Így igaz, de feltételezem ez már többször megvolt, így más problémával sem lehet majd rá számítani.

19:28 - Próbának jó, de mielőtt lefexel mással, inkább hagyd ott! Két fél kapcsolatból nem lesz egy egész. Ezzel őt is csak megkötöd, hogy ne találhasson magának senkit, akivel szeretne lenni.

És ha te már nem teszed meg neki, hogy nem fekszel le mással, mire fel várnád el az utána, hogy ő lefeküdjön veled? Erre az egyetlen amit csinálni tudna, hogy elhagy. Persze, könnyebb a másikra dobni az összes terhet, főleg töketlen gyáva emberek még büszkélkednek is vele, de abból nem lesz párkapcsolat.

Fujj, ezzel a válasszal legszívesebben nem is foglalkoznék, egyszerűen undorító. Az írónak kívánom, hogy pont ezt csinálják vele!

2011. ápr. 24. 22:33
 29/30 anonim ***** válasza:
52%
én simán el, a szex része egy párkapcsolatnak, ezen nincs mit szépíteni, az elmüvel is felmondanám a szerződést ha nem adnának áramot csak számlát...
2011. ápr. 24. 23:12
 30/30 anonim válasza:
6 év eltelt. Nos? Mi lett a vège?
2017. febr. 3. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!