Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elhagynátok a párotokat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynátok a párotokat a szex miatt, a hiánya miatt?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi ha a párotokkal nem szexeltek csak havi 1szer és elmondanátok,hogy nektek ez gond és a párotok azt feleli,hogy ő fáradt azért nincs szex..akkor mit tennétek?
2011. ápr. 24. 16:45
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
De én ettől még szeretem.Lehet inkább hozzászokom a havi 1szeri alkalomhoz.
2011. ápr. 24. 17:11
 12/30 anonim ***** válasza:
77%
Én azt elhiszem, hogy szereted, de a szex olyan, mint két ember között egy mély beszélgetés..., ezt semmi nem pótolhatja. Imádom a barátom testét, ha csak meglátom mondjuk egy feszülős polóban vagy anélkül, szinte már nedvesedem, és ő is így van ezzel. Imádok vele szeretkezni, de nem csak ebből áll az intimátásunk, mert az orális szexet is imádjuk, amit szinte bárhol bármikor meg lehet oldani. Le lehet állni autóval egy erdő mellett, Barátok közt szünetében egy gyors cumi....de nem kell itt tényleges szex. Elég napközben egy intim simogatás, egy finom csók, egy mellmasszírozás.....Ezek az apróságok, amivel elindul a szex. Ez nekem úgy kell, mint a levegő, ha nem lenne megfulladnék....
2011. ápr. 24. 17:20
 13/30 anonim ***** válasza:

Ha neked igényed van rá úgysem tudod megszokni.

Vagy tönkreteszi a kapcsolatotokat vagy félre fogsz lépni (ami szintén tönkreteszi).

Amúgy is gond van ha egy férfi havi 1x kíván meg 22 évesen. Ez csak a kifogás, hogy fáradt. ENnyire senki sem fáradt, ha egész nap betonozott akkor sem.

2011. ápr. 24. 17:30
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a harmóniához szükséges a szexuális élet. ha vele maradsz, csak emészted magad, hogy ott van melletted, de nem kaphatod meg...
2011. ápr. 24. 17:32
 15/30 A kérdező kommentje:
Én mondom neki mindig,de azt mondja fáradt ne agyaljak hülyeségen.Megcsalni nem fogom.Nem akarom mert annak semmi értelme,ha nem szakítok vele akkor a megcsalásnak sincs értelme mert szeretem.
2011. ápr. 24. 17:34
 16/30 anonim ***** válasza:

Drága, akkor itt most mi a kérdés? Úgy látom bármi is történik, te szereted és kitartasz mellette. Akkor itt az én véleményem, amit már eddig ecsetelgettem: Kijelentem, hogy én nem tudnék egy olyan férfi mellett élni, aki egy évben mindössze 12-szer akarna engem a magáévá tenni, miközben az lenne a normális, hogy ez a 12 alkalom 1 hónap alatt történne.

De az a meglátásom, hogy lehet annyira neked sem fontos a szex, ha még nem tettél komoly lépéseket.

2011. ápr. 24. 17:40
 17/30 A kérdező kommentje:
De fontos a szex,de a szerelem is!És ha elhagyom akkor csak szenvedek miatta,hogy szeretem és hülyeséget csináltam csak a szexért!
2011. ápr. 24. 17:42
 18/30 anonim ***** válasza:
Értelek, akkor kérlek még ma vagyis most beszélj vele. Itt a húsvét, nem kell dolgozni, gondolom kicsit kipihentebb, holnap sincs meló. Mondd el neki, hogy szeretnél változtatni a dolgokon, mert te egy egészséges nő vagy, aki igenis akarja a szexet! Legyél határozott, hogy érezzel, ez nem hiszti, hanem tényleg elégedetlen vagy. Egy nő, akkor él teljes életet, ha ki van elégítve, természetesen nem csak szexuális értelemben. Nem kell agyon vesézni a témát, csak közöld vele a tényeket, majd lép valamit. És itt az este, amikor is dobd be magad, csábítsd el, légy egy hatáozott nő, aki ma igenis szexet akará, mégpedig jó szexet. Ragadd meg keményed a f@rkát, és el ne erezd!!!!!:)Sok sikert!:)
2011. ápr. 24. 17:48
 19/30 anonim ***** válasza:
Gondolj csak bele,két egészséges ember szereti egymást,de csak havi egyszeri szex egy életen át,ez durva.Akinek hiányzik a szex az úgyis félrelép,hiába a szerelem.Keress mást,hogy teljes életet élhess.
2011. ápr. 24. 17:51
 20/30 A kérdező kommentje:
Cselekszem bevettem magam csak nehogy hoppon maradjak:-)
2011. ápr. 24. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!