Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok a párotokat a szex miatt, a hiánya miatt?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi ha a párotokkal nem szexeltek csak havi 1szer és elmondanátok,hogy nektek ez gond és a párotok azt feleli,hogy ő fáradt azért nincs szex..akkor mit tennétek?2011. ápr. 24. 16:45
1/30 anonim válasza:
Megérteném,egy kapcsolat nem a szexből áll :)
2/30 anonim válasza:
ha szeretsz valakit, nem a szex a legfontosabb. persze nagyon fontos, ezt nőként mondom.
DE szerintem az embernek ahhoz van energiája és ideje, amihez akarja...
3/30 A kérdező kommentje:
EZ MÁR LASSAN TÖBB KINT 1ÉVE TART,HOGY NINCS SZEX,IDEIG ÓRÁIG BÍROM AZTÁN MÁR SZOLOK NEKI ÉS AKKOR AZT MONDJA HOGY Ő MINDIG FÁRADT ÖRÜL,HOGY ÉL..STB..STB....UNOM MÁR NAGYON,GONDOLKODOM A SZAKÍTÁSON.22ÉVESEN NEM FOGOK APÁCAKÉNT ÉLNI...
2011. ápr. 24. 16:49
4/30 anonim válasza:
ha szólsz neki és nem képes változtatni akkor hagyd ott nőként mondom. persze , hogy nem a legfontosabb a szex na de , hogy 22évesen havi 1szer?
5/30 anonim válasza:
Igen, elhagynám. Igen egy kapcsolat nem csak szexből áll, de az is nagyon fontos része. Meg lehet érteni, ha valakinek gondja van, esetleg fáradt, na de, hogy hónapokig, vagy akár egy egész évig. Az azért már egy kicsit sok.
Ha pedig meg kell érteni, hogy neki nincs erre igénye, akkor a másik felet is meg lehetne érteni, hogy neki meg arra van igénye, hogy többször legyenek együtt, nem.
7/30 A kérdező kommentje:
Sokszor mondtam neki ezt,hogy ő mindig fáradt a válasz csak annyi,hogy igen ő mindig fáradt mert sokat dolgozik,szeret de ez van és kész.Már 1hónapja semmi de semmi nem volt a világon,unom nagyon.De szeretem és 4és fél évet feldobni emiatt?!??
2011. ápr. 24. 16:58
8/30 anonim válasza:
Addig tedd meg, amíg kevés dolog köt össze benneteket. Természetes, hogy egy párkapcsolatnak az a lényege, hogy mindkét félnek a lehető legtökéletesebbet tudja nyújtani. Ha te itt nem kapod meg azt, amit szeretnél, akkor nem ő a te embered.
9/30 A kérdező kommentje:
Együtt élünk 2éve,már jegyesek vagyunk,ez nem elég kötelék hogy emiatt elhagyam.Inkább maradjak havi 1szexnél vagy mi ..és ha elhagyom és megbánom,a szeretet fontosabb a szexnél nem?
2011. ápr. 24. 17:03
10/30 anonim válasza:
Komolyan el kell beszélgetni a pároddal, mert ez nem normális. Szex kikapcsolódás nem munka!!!Én is éltem, olyan kapcsolatban, ahol a férfi nem igazán volt aktív, ha volt is valami, neki az volt a legkényelmesebb, ha én pattogtam rajta....nha aztán mondtam, köszönöm szépen én másra vágyom, és megis találtam, aki hasonló mentalitású az ágyban mint én. Nekem anyukám megmondta, amelyik kapcsolatban nem jó a szex, ott egy idő után az érzelmek is kihülnek, és ez nagy igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!