Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Tárgyhoz hasonlítva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tárgyhoz hasonlítva milyen számotokra az optimális pénisz átmérő?

Figyelt kérdés

A centikkel szerintem nem mindenki van tisztában, meg amúgy is eltérően értelmezik az x centi vastagságot... Szóval az egyszerűbbség kedvéért, kb milyen lehetőleg hengeres tárgy vastagságához tudnátok hasonlítani a számotokra ideális merev pénisz vastagságát? pl banán hámozva, hámozatlanul, esetleg sprés doboz?

Természetesen a leírtakon kívüli tárgyakat is írhattok, csak hírtelen ez jutott eszembe. :)

24/f

2011. ápr. 23. 23:21
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Pontosan ugyanígy vagyok ezzel én is, sőt, a paramétereink is hasonlóak ilyen téren. Sőt, a leírtak alapján a lankadt méretünk pontosan megegyezik. :)

Viszont érdekes, hogy állítólag vannak akiknek alapállapotban 3-4 cm, és mereven 18, mégpedig azért, mert akkor pl neked is látnod kellett volna a tiédhez hasonlóan, vagy még nagyobb mértékben alig dudorodó gatyát. viszont van egy érzésem, hogy lankadtan az átlag olyan 10 cm hosszúság, és 3 cm átmérő, legalább is az általad is írt dudorodások, és a haverjaimmal beszéltek alapján. Szerintem ebből következik, hogy egy kisfiúnak lankadtan kb annyi, mint nekünk, ami elég fusztráló annak tudatában is, hogy nekik mereven kb 8-10 centi lesz max -legalább is állítólag... Sőt, nem tudom hogy vagy ezzel, de a lankadt méretem minden praktikus előnye mellett továbbra is fusztrál, mert azért nem valami kellemes dolog, ha valaki először lankadtan látja meg, és akkora, mint egy 8 évesnek...

2011. ápr. 24. 22:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Hat ez az! Nehez ugy tokos ferfinak ereznie magat az embernek, amikor latja, hogy masoknak rendesen dudorodik ott, neki meg olyan mintha megragadt volna egy ovodas gyerek szintjen! Ez azert tenyleg frusztralo!

En peldaul nyilvanosan sosem zuhanyoznek nadrag nelkul es a tesiora elotti es utani atoltozes is nagyon nehezen ment es k*rva rossz erzes, hogy amig masok lazan elik az eletuket, nekem oda kell figyelnem arra, hogy bo gatyakat hordjak es mondjuk leulesnel ugy helyezkedjek, hogy ne deruljon ki, hogy ott kozepen nem dudorodik szinte semmi!

Es tenyleg igazabol mar az a gondom, hogy nem tudom, hogy hogyan kezeljem ezt a helyzetet, hogyan viszonyuljak hozza, hiszen elvileg atlagos a meretem, mereven atlagkozeli, de egyszeruen megsem tudom elhinni, hogy ugyanannyi eselyem lehet, mint egy normalisan "dudorodos" fiunak!

Ez lehet, hogy kicsit hulyen hangzik es meg az is lehet, hogy a lanyok tobbsege ha elolvasna, amiket itt most irtunk, legyintene, hogy milyen idiotak vagyunk, de ezeken a frusztraciokon tenyleg baromi nehez tullepni!

2011. ápr. 25. 00:08
 23/23 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Am. szerintem is röhögnek rajtunk -ezért jó az anonimitás. :D Nehezen hihető, mint írtam, viszont állítólag ezen az oldalon is vannak mereven átlag felső határa méretű azaz 18 cm-es péniszű emberkék, akiknek alapból mindössze 4 cm-es. Na, ez szép, és jó, csak nekem ehhez nagyon nagy képzelő erőre van szükségem, hogy el tudjam képzelni. :)
2011. ápr. 25. 00:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!