Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Tárgyhoz hasonlítva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tárgyhoz hasonlítva milyen számotokra az optimális pénisz átmérő?

Figyelt kérdés

A centikkel szerintem nem mindenki van tisztában, meg amúgy is eltérően értelmezik az x centi vastagságot... Szóval az egyszerűbbség kedvéért, kb milyen lehetőleg hengeres tárgy vastagságához tudnátok hasonlítani a számotokra ideális merev pénisz vastagságát? pl banán hámozva, hámozatlanul, esetleg sprés doboz?

Természetesen a leírtakon kívüli tárgyakat is írhattok, csak hírtelen ez jutott eszembe. :)

24/f

2011. ápr. 23. 23:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Őőőő, mereven mérted?

Hány centis méréseid szerint? -és milyen az átmérője?

Az enyém is rövidke, de talán eléri a normál szintet azaz mereven 14 cm körüli a hossza, és a kerülete 11-11,5 cm... Viszont kb a makkja kilóg a wc papír gurigából. Amúgy hány éves vagy?

2011. ápr. 24. 00:49
 12/23 anonim ***** válasza:

cooposra:D

am nekem sem megy bele, es a makk szinten kilog egy kicsit :P

ugyan enyem sem hosszu, de nem foglalkozok vele. itt olvasgatok es 5centis vastag az boven jo.

a magyar atlag egyebkent hosszban 14.98cm, vastagsagban meg 4.8cm. nekem pontosan ennyi. XD

de en ugy gondolom ez mar azert eleg jo lehet lanyoknak is, ha 4-5 centi vastag.

2011. ápr. 24. 03:23
 13/23 anonim ***** válasza:

ja es masodik vagyok

elozo voltam

2011. ápr. 24. 03:24
 14/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a precíz megnevezést. Természetesen majd megnézem milyen a Coopos wcpapírguriga vastagsága. Külön köszönöm a privátban válaszolónak is a levelét -gondolom ő 19/f volt, majd válaszolok. :)

Jah, második és egyben utolsó válaszoló!

Ezzel az átlaggal kapcsolatban érdekes a kép, mert ahány írást készítettek róla, annyi félét lehet olvasni. :) Erre talán úgy lehetne pontos választ találni, hogy minden 18 év fölötti férfi péniszméretét bizotság elött lemérnék, dokumentálnák, és nyílvántartanák az illető haláláig. Nos, ez alapján lehet, hogy kis mértékben napról-napra változna hazánk Péniszméret indexe. :)

2011. ápr. 24. 09:45
 15/23 anonim ***** válasza:

En eddig minden temaba vago cikkben azt olvastam, hogy a hiheto felmeresek szerint a 3-4 cm-es atmero szamit atlagosnak! Sot konkretan emlekszem egy cikkre, amiben azt irtak, hogy a 8-10 cm-es keruletu penisz atlagosnak szamit vastagsag tekinteteben (termeszetesen merev allapotban)! Ehhez kepest a 4,5-5 cm atmeroju penisz eleg vaskosnak tunik...

Az enyem a hamozott banannal valamivel vastagabb, hosszra sem vagyok egy goliat es bizony kokemeny komplexusaim vannak miatta... De nalam valoszinuleg foleg az zavart be, hogy lankadtan nagyon pici es vekony! Neha nehez elhinni, hogy en tevedek es valojaban nem is olyan kicsi a peniszem, mint ahogy azt bebeszeltem magamnak...:)

2011. ápr. 24. 12:08
 16/23 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Igen, én is így vagyok ezzel a lankadt mérettel. Viszont le sikerült már győznöd a komplexusaidat annyira, hogy szexuális kapcsolatot tudj létesíteni lánnyal?

Am. hány éves vagy? Ha igen, mi volt a reakció?

2011. ápr. 24. 14:11
 17/23 anonim ***** válasza:
az, hogy lankadtan mekkora teljesen mindegy. merev állapotban nekem nincs okom panaszra, de nyugalmi állapotban az enyém se túl nagy. szex közben a merev állapot a lényeg
2011. ápr. 24. 15:17
 18/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

En mar lattam itt tobb kerdesedet is es szerintem te is olvastad az enyeimet! Nagyjabol hasonlo kerdesek es felelmek fogalmazodnak meg bennem is ezzel kapcsolatban, mint benned (legalabbis a kerdeseid es hozzaszolasaid alapjan nekem ugy tunik).

Egyelore vesztesre allok a komplexusokkal szemben, nem nagyon tudom oket legyozni. Kamaszkoromban, amikor ugye letekintve magamra megijedtem, azt hittem, hogy nekem igy eselyem sincs a lanyoknal es akkor nem is foglalkoztam a temaval, nem neztem utana, nem olvastam utana, nem kerdeztem rola senkitol es persze beszelni sem mertem senkinek a felelmemrol, inkabb bezarkoztam (ertelemszeruen igy a meretekrol, a lanyok hozzaallasarol es a hus- es verpenisz kulonbozosegeirol sem tudtam igazabol semmit).

Most, idosebb fejjel, amikor radobbentem, hogy csomo mindenben tevedtem (nagyon sokat olvastam az utobbi idoben a temarol itt es mas oldalakon is), mar nem is maga a peniszmeretem zavar, hanem hogy ez a sok eves negativ hozzaallas, meg a zarkozottsagom mennyire rosszul hatott a szemelyisegem fejlodesere es most nagyon nehez valtoztatni!

De tobbek kozott egyebkent ezert jo ez az oldal, mert itt legalabb fel lehet tenni ezeket a kerdeseket es oszinten lehet velemenyt alkotni es beszelni a felelmekrol!

Hogy a kerdeseidre is valaszoljak: 25 multam es eddig meg csak aprobb futo kalandjaim voltak, komoly kapcsolatom meg nem (ami persze tovabb frusztralja az embert:D).

Regebben tortent mar olyan is, hogy csokolozas kozben leallitottam a lanyt es nem folytattuk, mert azt gondoltam, hogy ha meglatja a peniszem rohogogorcsot kap es termeszetesen masnap az lesz az elso dolga, hogy az egesz sulinak beszamoljon rola, hogy nekem mekkora es akkor majd szerencsesebb esetben csak a kb. 30 osztalytarsam, rosszabb esetben mind az 500 tanulo korbeall es az ujjukkal felem bokodve fog raszkodni a nevetestol...na, ez meg azert volt hulyeseg, mert ez meg elinditja a talalgatast, hogy "aaa, ez tuti, hogy meleg" es persze a gimi ota azota is folyamatosan kapom az allitolagos haverjaimtol a poenkodasokat azzal, hogy b*zi vagyok. Ami egyebkent meg jogos is toluk, hiszen soha nem lattak csajozni es tobbszor is elofordult, hogy nem mertem osszejonni olyan lanyokkal, akiknek tetszettem, a problemamrol meg ugye nem mertem beszelni senkinek! Na mindegy!

Bocs, hogy ilyen hosszan irtam, semmikepp sem panaszkodas, vagy sajnaltatas celjabol tettem, csak jo leirni neha ezeket a dolgokat, mert igy legalabb en is ralatok egy kicsit, hogy mik azok a kerdesek, amikrol rosszul gondolkoztam eddig es miken kellene valtoztatni!

Jelenleg ugy erzem, hogy ez a fajta komplexus, vagy aggodas, vagy felelem, vagy szorongas, vagy bizonytalansag, vagy akarhogyan is nevezzuk vegig fogja kiserni az eletem es teljesen megszunni sohasem fog, maximum enyhulni es megszokotta valni!

2011. ápr. 24. 16:12
 19/23 A kérdező kommentje:

Igen, sejtettem, hogy te vagy az, akire már én is többször ráismertem a kérdéseidből. :D Egy-nél-kettőnél ennek "hangot is adtam". :D

IGen, sajnos nálam is megmaradnak ezek a komplexusok annak ellenére, hogy már tartósnak nevezhető kapcsolatom van. Viszont esetemben főleg akkor jön elő ez a dolog, mint probléma, ha "nagyon ráérek". Pl sajna munkanélkül vagyok, és van még egy-két nehezítő tényezőm is, viszont 24 évesen egyre cikibbnek érzem, hogy időről időre ilyen kérdéseket nézegetek, és teszek fel ezen az oldalon. Őszintén remélem, hogy tíz év múlvára már nem ez lesz a központi problémám, hogy a farokméretemmel foglalkozzam, meg a gyakorit böngésszem... :)

Viszont ezek szerint futó kalandjaid voltak, tehát volt már lány kezében a péniszed, és gondolom annak ellenére, hogy konkrétan nem írtad le, de nem nevettek ki, nem néztek furcsán, és nem volt döbbenet, hogy nem erre számítottak, azaz lehet, hogy ők egy normális péniszű férfit láttak, és eszükbe sem jutott, hogy neked komplexusaid vannak miatta, hogy kicsinek gondolod. Tudom, hogy már többször beszélgettünk, de kb mennyi is ez a szerinted kis méret? -a vastagságát írtad, hogy egy hámozott és egy hámozatlan banán közt van, de ha jól emlékszem ugye a hosszával kapcsolatban nincsennek komplexusaid?

Jah, és mennyi a lankadt méret, mert én pl azon szoktam gondolkodni, hogy annyi hátránya lehet a vér pénisznek, hogy ha kicsit veszít a merevségéből, rögtön 2 centivel rövidebb, és jóval vékonyabb is, míg egy hús pénisz, melynek a fúl merev, és a teljesen lankadt mérete között van össz-vissz 3 cm, ez nem lehet olyan jelentős.

2011. ápr. 24. 18:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Igazabol ugy konkretan egyben tartottam kicsinek a peniszem (mereven kb. 15 cm hosszu es 3,5 cm atmero, lankadtan kb. 6-7 cm hosszu es 2,5 cm atmero)! De mondom ez nalam szerintem ugy alakult ki, hogy kamaszkorban, amikor a fiuk elkezdenek fejlodni, en ha letekintettem magamra, akkor csak egy kicsi huplit lattam az alsonadragomban, mig oltozokben, suliban tesiora elott, ha odapillantottam a tarsaimra, nekik rendesen dudorodott a nadragjuk! Igy hat ugye rogton arra kovetkeztettem, hogy velem valami nem stimmel es ahelyett, hogy utanaolvastam volna, megijedtem, nem beszeltem errol senkinek, "rejtegettem magam" es kozben arra gondoltam, hogy nekem sosem szabad majd csajoznom, nehogy kideruljon az en kis titkom! Kozben persze frankon kialakult a kisebbsegi komplexusom, sokszor hagytam, hogy igazsagtalanul ugrassanak, mert ugy voltam vele, hogy nem erdekel semmi, nekem ez jar es kesz!

Most meg mar ugy vagyok vele, hogy egyszeruen bizonytalan vagyok, hogy "most akkor megsem olyan kicsi???" "csak en tevedtem volna???" "de hat akkor egy csomo mindent rosszul csinaltam!!" "csomo rossz dontest hoztam!!!" "most akkor a nadragomban van a baj, vagy csak a fejemben?!" "akkor most hogyan valtoztassak? hogy viszonyuljak ezentul a peniszemhez es a szexhez? megiscsak jogom van szexelni?!" stb. Szoval most nehez megvaltozni es valtoztatni a hozzaallasomon!

Kicsit olyan ez, mint amikor az ember szinte rogeszmesen ragaszkodik valamihez, amirol aztan kiderul, hogy hatalmas baromsag es utana hirtelen nem tudja, hogy mit kezdjen magaval es miben higgyen!

Felfogom, hogy ha meg tenylegesen kicsi is a peniszem, akkor sincs ertelme szorongani miatta (ugy meg vegkepp nincs, hogy igazabol atlagos, vagy legalabbis atlagkoruli), mert nem lehet rajta valtoztatni es nem ez hataroz meg egy embert, de egyszeruen megsem tudom elhessegetni ezeket a gondolatokat...de van egy olyan erzesem, hogy ez nalad pontosan ugyanigy mukodik, ugyhogy nagyon jol tudod, hogy mirol beszelek!

Talan az a baj, hogy tulkomplikaljuk, tulagyaljuk es tulmisztifikaljuk ezt az egesz dolgot, kicsit lazabban kene venni, nem torodni vele, es azokat az energiakat, amiket ez a fajta szorongas felemeszt, valami masba kene fektetni! Remelem, hogy ezt el lehet erni, hiszen ilyen butasagok miatt senkinek sem szabadna szegyellnie magat es szorongania!

2011. ápr. 24. 18:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!