Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Tárgyhoz hasonlítva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Tárgyhoz hasonlítva milyen számotokra az optimális pénisz átmérő?

Figyelt kérdés

A centikkel szerintem nem mindenki van tisztában, meg amúgy is eltérően értelmezik az x centi vastagságot... Szóval az egyszerűbbség kedvéért, kb milyen lehetőleg hengeres tárgy vastagságához tudnátok hasonlítani a számotokra ideális merev pénisz vastagságát? pl banán hámozva, hámozatlanul, esetleg sprés doboz?

Természetesen a leírtakon kívüli tárgyakat is írhattok, csak hírtelen ez jutott eszembe. :)

24/f

2011. ápr. 23. 23:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Tárgyat nem tudok mondani, de legyen minnél VASTAGABB!
2011. ápr. 23. 23:24
 2/23 anonim ***** válasza:
ha az álló farkad, nem tudod bedugni egy wc papír gurigába, az már nagyon jó vastagságú pénisznek számít :)
2011. ápr. 23. 23:28
 3/23 anonim ***** válasza:
200as pvc csö!!
2011. ápr. 23. 23:32
 4/23 A kérdező kommentje:

Kedves Simone!Igen, de a minnél az még is milyen? Azért csak be tudnád határolni, mert egy fél literes pillepalack átmérője már csak sok lenne, vagy nem?

Amúgy le írnád nekem, hogy hány éves vagy, és, hogy tapasztalatból mondod e? Kíváncsi vagyok arra, hogy mit mondanak az érettebb, és tapasztaltabb hölgyek, és mit, a kevésbé olyanok, mert ebben a kérdésben szerintem ez is lényeg.

2011. ápr. 23. 23:32
 5/23 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló!

MElyik fajta wc papír gurigára gondolsz? -mert abból is van olyan fél centis eltérés az átmérők között. :)

Amúgy sajnos éppen be bírom a vékonyabb fajtába dugni, a vastagabb fajtába értelem szerűen még hézag is marad. :)

Ezt kipróbáltam már én is. :

2011. ápr. 23. 23:37
 6/23 anonim ***** válasza:

" ha az álló farkad, nem tudod bedugni egy wc papír gurigába, az már nagyon jó vastagságú pénisznek számít :)"

Ezt ki kell próbálnom :D

19/F

2011. ápr. 23. 23:57
 7/23 A kérdező kommentje:

Okés, és ha lehet írd le az eredményt 19/f! :)

Amúgy jó fél éve volt nekem ezzel kapcsolatban egy kérdésem... -kicsit hülyének néztek páran, de aztán volt aki kipróbálta. :D

2011. ápr. 23. 23:59
 8/23 anonim ***** válasza:

Nem tudtam bedugni :PPP

Am 5 centi vastag :D

2011. ápr. 24. 00:35
 9/23 A kérdező kommentje:

Ha az elején mondtad volna, hogy 5cm vastag, akkor már garantáltam volna, hogy nem fog belemenni, mivel a wc papír gurigák méréseim szerint 4-4,5 cm között mozognak átmérőileg. Hosszban meg olyan 9-9,5 cm között, de ez már lényegtelen. :D

Köszönöm, hogy elvégezted, és dokumentáltad ezt a kísérletet. :D

2011. ápr. 24. 00:42
 10/23 anonim ***** válasza:

Ha elveszik egy vécépapír-gurigában, az nagyon gáz? Azaz be tudtam dugni, és a túlsó felén nem lóg ki a vége...

Eddig azt hittem, csak rövid, de legalább a vastagsága megüti az átlagos szintet. Ezek szerint az sem...

2011. ápr. 24. 00:45
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!