Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől lehet valami bajunk?
Figyelt kérdés
Az éjjel a párommal együtt voltam, és mikor kivette a péniszét, láttam, hogy véres..... :S Először arra gondoltunk, hogy túl mélyre hatolhatott, és azért van egy kis vérzés. De ma reggel kiderült, hogy ez a menstruációs vérzés volt! :( Félek, hogy hiába védekeztünk óvszerrel, még egy is lehet valamilyen fertőzés, vagy akármi, mert tudjuk, hogy ilyenkor nem szabad szexelni..... Sajnos nem csak az óvszeren volt vér, hanem a pénisze tövén is, kb úgy a feléig biztosan.... szóval félek picit! Van rá okom?? egy kétségbeesett lány2011. ápr. 23. 17:19
1/8 tsz-tag válasza:
én rendszeresen lefekszem úgy vele hogy neki megvan és sose használunk gumit...ha neked nincs bajod akkor neki se lesz...legalább is nekem még nem száradt le a tagom...
2/8 anonim válasza:
Milyen fertőzés??? Tegnap óta megfertőződtél???Senki nem mondta,hogy nem lehet menses alatt szexelni.Nem ajánlott,mert óvatosabban kell,és foltot hagy.De mitől lennétek fertőzöttek???
3/8 anonim válasza:
Én olyankor jobban szeretem aszexet. A barátom ki is nyal, meg is dug ( gumi nélkül). Eddig még csak olyan baj volt, hogy nem ment a sokadik menet.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem lesz semmi gond,ne aggódj,gondolom mikor ezt történt párod megmosakodott te is és kész paszz ennyi nem kell túlreagálni ezt ne félj,de ha nem érzed magad biztonságban fertőzés ügyileg akkor ott az orvos!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Megnyugtató válaszokat kaptam, és számomra gusztustalanokat is...... De ha tényleg senkinek semmi baja nem lett ÚGY, akkor én sem parázok tovább! :) :)
2011. ápr. 23. 20:12
8/8 anonim válasza:
Még hogy nem lehet XD wehehehe! Úgy a legjobb, mert úgy még érzékenyebb belül! XD 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!