Nagyon béna vagyok, lehet bajunk ettől? Lent.
Iszonyatosan felelőtlen hü..e vagyok!!!
Lakásban tartott kiskutyánk van, igaz, nagyon tiszta, állatorvosilag rendszeresen ellenőrzött, sikeresen "ittam utána". Epres tejet ittam, aztán kinyalogathatta a poharat. A pohár meg visszakerült az asztalra, és később a következő adagot simán megittam a pohárból, az utolsó korty előtt esett le...
21 hetes babás vagyok
Kérlek, ne szóljatok be, én is tudom!!!!!!!!!!!
Köszönöm.
Köszi...remélem, nagyon lelkiismeret-furdalásom van.
Mondjuk mindig "közeli" kapcsolatban voltam a kutyussal (puszi, együtt alvás, stb), de mióta terhes vagyok, nagyon odafigyelek.
Kinyalogatta a poharat, kanalat, én lökött meg lazán megittam belőle a következőt. :(
Semmi bajotok nem lesz :) Nekem 5 hónapos vizslám van és 23 hetes terhes vagyok. Ja megvan 3 macskám is. Igaz a cicák nem járnak be a házba, de sokat babusgatom őket. A blöki meg nagyon kajla, nem egyszer nyalt már képen. Ne izgulj! Élvezd a babavárást! És gratu az élelmes kis kutyához!
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!