Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚ vagyok és lefeküdtem egy FIÚVAL. Elhagyott most hogy tovább?
Ummm van egy (számodra) rossz hírem: meleg vagy. Tudod ,ha nem lennél az nem próbálnád azzal meggyőzni SAJÁT magadat,hogy nem vagy az és ennek érdekében felteszel ilyen "kérdéseket". Ez mind a tudatlanságból ered. Nem is ismered a "meleg-világot",és rettegsz attól aki vagy,ezért másokat bántasz,még így interneten keresztül is. Egy pszichológus talán segíthet neked. Én a legjobbakat kívánom neked,remélem megtalálod önmagad és el tudod fogadni a társaidat is.
18/L
Normális reakció ez tőled,nem is gondoltam hogy másképp reagálsz.:) Érthető ,hogy így érzel,hiszen félsz. De hidd el ,hogy ha érettebb leszel megérted a dolgokat. :) Nyilván magad sem tudod megindokolni ,miért is "utálod a b*zikat". Ne ide irogass drága,hanem próbáld kicsit vizsgálni az érzéseidet,és találd meg az okot ,amiért úgy érzed gyűlölnöd kell a melegeket,és ezt hangoztatnod kell folyamatosan. Hidd el hogy van oka. :)
Persze az is lehet ,hogy még túl éretlen a gondolkodásod,vagy ostoba társaság vesz körül. Én nem tudhatom. Csak annyit tudok ,hogy 18 évesen büszke vagyok arra,hogy nincsenek előítéleteim,és hívhatsz okostojásnak vagy aminek akarsz,de értelmileg és érzelmileg is több vagyok a homofóboknál ezzel az egy tulajdonságommal. :)
Az, hogy van barátnőd semmit nem jelent, nekem is volt, aztán rájöttem, hogy inkább a fiúk jönnek be. Nézz szembe a dolgokkal és ne utáld magad, úgy csak rosszabb lesz:)
Miért tetted fel ezt a kérdést amúgy?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!