Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚ vagyok és lefeküdtem egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚ vagyok és lefeküdtem egy FIÚVAL. Elhagyott most hogy tovább?

Figyelt kérdés
Csak egy éjszakára kelettem neki?Mit képzel mégis?egész nap sírok.Pedig nagyon jó volt az ágyban ilyen pasival még nem voltam.3napja nem eszek visszakaraom kapni
2011. ápr. 22. 21:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Ummm van egy (számodra) rossz hírem: meleg vagy. Tudod ,ha nem lennél az nem próbálnád azzal meggyőzni SAJÁT magadat,hogy nem vagy az és ennek érdekében felteszel ilyen "kérdéseket". Ez mind a tudatlanságból ered. Nem is ismered a "meleg-világot",és rettegsz attól aki vagy,ezért másokat bántasz,még így interneten keresztül is. Egy pszichológus talán segíthet neked. Én a legjobbakat kívánom neked,remélem megtalálod önmagad és el tudod fogadni a társaidat is.

18/L

2011. ápr. 23. 14:20
 22/32 anonim ***** válasza:
ez a kérdezőnek szól?
2011. ápr. 23. 14:34
 23/32 anonim ***** válasza:
Bár nem én írtam, de nem csak a kérdezőnek szól (szerintem), hanem minden az összes "homofób" válaszoló is nyugodtan magára veheti.
2011. ápr. 23. 14:35
 24/32 anonim ***** válasza:
ma 14:20 vagyok és ha erre kérdezed,akkor igen ,a kérdezőnek IS szól és mindazoknak akik hasonlóan gondolkodnak.:) Szóval jól mondja az utolsó.
2011. ápr. 23. 14:41
 25/32 A kérdező kommentje:
3 éve van barátnőm :D Szal beszoptad!GYűlölöm a b*zikat meg az ien okostojásokat is mint te ! Amugy meg rád is vonatkoznak a leirtak mivel felkeltette a figyelmed a kérdés XD SZOPACS!!!
2011. ápr. 23. 15:34
 26/32 anonim ***** válasza:

Normális reakció ez tőled,nem is gondoltam hogy másképp reagálsz.:) Érthető ,hogy így érzel,hiszen félsz. De hidd el ,hogy ha érettebb leszel megérted a dolgokat. :) Nyilván magad sem tudod megindokolni ,miért is "utálod a b*zikat". Ne ide irogass drága,hanem próbáld kicsit vizsgálni az érzéseidet,és találd meg az okot ,amiért úgy érzed gyűlölnöd kell a melegeket,és ezt hangoztatnod kell folyamatosan. Hidd el hogy van oka. :)

Persze az is lehet ,hogy még túl éretlen a gondolkodásod,vagy ostoba társaság vesz körül. Én nem tudhatom. Csak annyit tudok ,hogy 18 évesen büszke vagyok arra,hogy nincsenek előítéleteim,és hívhatsz okostojásnak vagy aminek akarsz,de értelmileg és érzelmileg is több vagyok a homofóboknál ezzel az egy tulajdonságommal. :)

2011. ápr. 23. 15:51
 27/32 anonim ***** válasza:

Az, hogy van barátnőd semmit nem jelent, nekem is volt, aztán rájöttem, hogy inkább a fiúk jönnek be. Nézz szembe a dolgokkal és ne utáld magad, úgy csak rosszabb lesz:)

Miért tetted fel ezt a kérdést amúgy?

2011. ápr. 23. 16:12
 28/32 A kérdező kommentje:
Az utolsó 2 válaszoló valószínűleg beteg :D
2011. ápr. 23. 17:01
 29/32 anonim ***** válasza:
Kinek és mit akarsz bizonyítani ezzel a viselkedéssel ,kedves?:D
2011. ápr. 23. 17:03
 30/32 anonim ***** válasza:

ajj bmeg

ez a magyarság (Y)

2011. ápr. 23. 18:45
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!