Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚ vagyok és lefeküdtem egy FIÚVAL. Elhagyott most hogy tovább?
Figyelt kérdés
Csak egy éjszakára kelettem neki?Mit képzel mégis?egész nap sírok.Pedig nagyon jó volt az ágyban ilyen pasival még nem voltam.3napja nem eszek visszakaraom kapni2011. ápr. 22. 21:15
1/32 anonim válasza:
A kérdés szempontjából k.rvára mindegy, hogy b.zi vagy. Nem iugazán értem, minek kellett ennyire kiemelni...
3/32 anonim válasza:
Minek dobtad oda magad neki. Ha jartatok volna, jobban megismered, megbizhatsz benne... Ennek van egy rendje. Ezt mar nagy esellyel cseszheted. A kovetkezovel legy ovatosabb.
4/32 A kérdező kommentje:
köszi fiúkák a kedves kommenteket. a második meg kopjon le!jajj istenkém mért irogat ilyeneket.most csinálom a műköriket este megyek pasizni.juppijé
2011. ápr. 22. 21:21
5/32 anonim válasza:
tudtam, hogy kamu.
első voltam. és lány.
6/32 A kérdező kommentje:
Jajj nem kamu a kérdés menj innen te lány ha nem hiszel nekem jajjj!
2011. ápr. 22. 21:24
7/32 anonim válasza:
nincs bajom a melegekkel!de ez a beszéd miatt orba tudnám verni valamenyit!és kur*ával feküdtél le hogy találkoztál vele aztán egyből irány az ágy!nemkéne megismerni?
8/32 A kérdező kommentje:
Hogy mondhatsz ilyet te piszok?Ő nem k*rva kikérem magamnak, pont olyan rendi fiúcska mint én!Na kocc van pupik
2011. ápr. 22. 21:30
9/32 anonim válasza:
orrba szájba foglak verni ha mégegyszer így beszélsz!
10/32 A kérdező kommentje:
Na most betelt a pohár!Úgy bokán rugnálak te piszok!elmész innen!!
2011. ápr. 22. 21:32
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!